Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagyok megigértem magamnak h soha többé nem leszek újra férfival ez 4 hónapja volt de ismét vágyódom egy férfi után mit tegyek h ez az érzés megszűnjön?
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 16:30
31/44 A kérdező kommentje:
Mert egyszerüen bárhonnan nézzük nem normális.....
2018. jan. 22. 20:04
32/44 anonim válasza:
És ami nem normális az mocskos?
33/44 A kérdező kommentje:
Az hogy egy férfi férfival szexel án már átéltem ezt igyekeztem h soha többé ne éljem meg újra de most megint előjött a vágy amit egyszerűen nem tudok elfogadni és feldolgozni
2018. jan. 22. 20:11
34/44 anonim válasza:
Tehát rossznak élted meg az élményt?
Bocs hogy faggatózok csak kiváncsi vagyok.
35/44 anonim válasza:
Kutatók szerint több a biszexuális ember mint a tisztán heteroszexuális, szóval normális dolog a biszexualitás.
Sajnálom hogy nem tudod elfogadni, de változtatni sem tudsz rajta.
36/44 A kérdező kommentje:
Nem éltem meg rosszul hanem miután elélvezek rossz és szörnyű érzés fog el amit nem akarok többször átélni
2018. jan. 22. 20:18
37/44 anonim válasza:
Sok biszex így van ezzel, azután érzi rosszul magát miután elment.
38/44 A kérdező kommentje:
És ez miért van?
2018. jan. 22. 20:25
39/44 anonim válasza:
Vonzódsz a férfiakhoz is ezért lefekszel velük de miután kielégülsz, elfog a bűntudat, előtte ezt legyűri a vágy de utána eszedbe jut hogy kiskorod óta azt sulykolja beléd a társadalom hogy a férfi nő felállás a természetes.
Ergo ha egy párhuzamos világban élnénk ahol ugyanolyan elfogadott lenne a férfi férfi kapcsolat mint a férfi nő, akkor nem zavarna hogy biszex vagy. De mivel nem egy olyan világban élünk, a tudatalattid azt súgja hogy ez rossz.
40/44 A kérdező kommentje:
És gondolom csak akkor lehet megszabadulni ettől az érzéstől ha elfogadom magam
2018. jan. 22. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!