Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagyok megigértem magamnak h soha többé nem leszek újra férfival ez 4 hónapja volt de ismét vágyódom egy férfi után mit tegyek h ez az érzés megszűnjön?
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 16:30
11/44 A kérdező kommentje:
És h fogadjam el?
2018. jan. 21. 19:06
13/44 A kérdező kommentje:
Utolsó ha te tudnád mennyire szeretnék csak vagy egynek se jövök be vagy akinek bejönnek pasija van de amúgy egy csajnak se jövök be és a barátaimtól hallottam vissza ezeket szóval a csajokat leszarom majd lesz előbb utóbb
2018. jan. 21. 19:18
14/44 anonim válasza:
Akkor a pasikat miért nem szarod le ugyanúgy?
Nem hiszem, hogy könnyebben összeszednél egy pasit, mint egy csajt.
15/44 A kérdező kommentje:
Abban az értelembem szarom le őket h nem fogom őket feleslegesen hajkurászni ha egyiknek se jövök be pasinál meg minek is próbálkoznék amikor nem akarok
2018. jan. 21. 20:51
16/44 anonim válasza:
Biszexuális nő vagyok, viszont én még nem voltam nővel.
De megértelek, én is minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt elnyomjam magamban... Elfogadom, hogy van ilyen, de én hiszek abban, hogy nem véletlenül a férfi-nő kapcsolat az élet forrása.
Sok mindenre vágyhat az ember élete során, de nem gondolom, hogy mindent meg is kell csinálni.
17/44 A kérdező kommentje:
Ennyi én is ezt vallom meg ha azt vesszük alapvetően az a normális ha férfi-nő van együtt
2018. jan. 21. 21:48
18/44 anonim válasza:
Amit nem akarsz megtenni, azt nem kell megtenned. Ennyi.
19/44 kovpet válasza:
De miért zavar ez annyira, hogy feláldozod a boldogságod miatta? Behülyítettek valami vallásos katyvasszal?
20/44 anonim válasza:
Igen a férfi-nő a normális a heteroszexuális emberek számára. Csakhogy ti nem vagytok heterok. Egyébként sokkal kevesebb teljesen hetero ember létezik mint gondolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!