Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi vagyok megigértem magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi vagyok megigértem magamnak h soha többé nem leszek újra férfival ez 4 hónapja volt de ismét vágyódom egy férfi után mit tegyek h ez az érzés megszűnjön?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 16:30
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Nem etettek be semmi társadalmi normával se vallásos szarral

Egyszerűen kénytelen vagyok elfogadni ezt a dolgot és egyszerűen nem akarom csak az ösztönök beindulnak akkor végem alig bírom magam visszafogni

2018. jan. 22. 12:23
 22/44 kovpet ***** válasza:
78%
De miért fognád vissza magad? Ha bejön egy srác és te is neki, akkor miért ne?
2018. jan. 22. 12:31
 23/44 A kérdező kommentje:
Mert nem tartom normálisnak meg háta a család mikor lesz csajod gyerek mit tervezel meg ilyenek az ilyentől falat kaparok néha...de ez mellékes egyszerűen nem tudnám alap "állapotban" megtenni de ha felizgulok plakkor akkor kész vége nem tudom irányitani csak élves után térek magamhoz h megint mi történt és ebből elegem van
2018. jan. 22. 12:41
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyisnem ezek pont a társadalmi normák szerint vannak így.Biszex vagy és vonzódsz a fiúkhoz csak mivel a társadalom nem ezt tekinti alapnak, ezért rosszul érzed magad utána. Ha ez is ugyanolyan hétköznapi lenne, akkor nem lenne benned ez az undor amit érzel szex után. Elnyomhatod magadban, titkolhatod de semmitől nem fog megszűnni ez az érzés, nem lehet ebből "kigyógyítani" magad. Ezt dobta a gép, nincs mit tenni ellene. Egy heteroszexuális sem tudna változtatni a szexualitásán, ahogy senki sem.
2018. jan. 22. 12:57
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem biszex vagy, hanem meleg. Ezt tapasztalatból mondom. Fél-egy éve én is pont ugyanilyen kérdést írtam volna ki... Fogadd el magad.

Ebben sokat segít, ha egy elfogadó embernek coming outolsz és beszéltek a témáról, ha melegekkel ismerkedsz, ha meleg tartalmú filmeket, animéket nézel stb

2018. jan. 22. 13:06
 26/44 A kérdező kommentje:
Utolsó nem hinném h meleg vagyon mert nagyon vágyom ám a csajokra a "melegségem" néha-néha jön elő de akkor nem tudom magam irányítani ha meg hetero akkor férfi szoba se jöhet érted? tudom bonyolult :D
2018. jan. 22. 13:10
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan bonyolult ez, csak te teszed azzá. Hidd el, sokkal könnyebb lenne az életed, ha elfogadnád magad. Az, hogy magad ellen küzdesz, elveszi az energiádat. Így se csajozni, se "pasizni" nem tudsz normálisan.

A biszexualitás nem múlik el, max. elnyomhatod magadban, de akkor is benned lesz, és beteggé tehet, hogy küzdesz az ellen, ami te magad vagy.

2018. jan. 22. 19:18
 28/44 A kérdező kommentje:
Ugy örülök h mindenki ezt nyomja fogadjam el magam probáljam meg és éljem ki de nem értem én ezt sose akartam hogyan fogadjam el ha nem tartom normálisnak magamat se nem hogy kiéljem és elfogadjam mi változna ha elfogadnám egy mocskos torzszülött lennék.....
2018. jan. 22. 19:46
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes dolog rengeteg biszex ember van még rajtad kívül. De akkor ne tartsd magad normálisnak, hanem nyomd el magadban, szenvedj vagy amit csak akarsz. De elárulom hogy ettől semmi nem fog változni, biszex vagy és az is maradsz, akármennyire nem tetszik. Ezen nem tudsz változtatni, akármit teszel ilyen maradsz.
2018. jan. 22. 20:00
 30/44 anonim ***** válasza:
Miért érzed ezt a dolgot mocskosnak?
2018. jan. 22. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!