Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon nagyon ki fog akadni a pasi, ha emiatt nem akarok többet randizni vele?
Figyelt kérdés
Egy teljesen rendes, jóravaló pasival randizom kb 3 hete. (Amúgy 20 éves lány vagyok.) Még nem feküdtünk le egymással, de szóba került a szex. Én biszex vagyok, és szeretek lányokkal szexelni, flörtölni, stb. Őszintén elmondtam neki, hogy számomra lányokkal lenni remek móka, és hogy az előző heteró partneremet nem zavarta, hogy csajoztam a kapcsolatunk mellett. (A szabály az volt, hogy pasizás nincs, és nem is pasiztam mással.) A pasi vizsont, akivel most randizok egyértelműen kijelentette, hogy őt az is zavarná, ha lányokkal kamatyolnék a kapcsolat mellett. Jobban elgondolkodtam a témán, és nem tudom, hogy ezzel a pasival így lenne-e jövőnk, mert én úgy érzem teljesnek az életemet, ha lányokkal is huncutkodhatok amellett, hogy van pasim. Egy darabig jól elvagyok csajok nélkül, és tiszteletben tudom tartani, hogy őt ez zavarja, vizsont egy bizonyos ponton biztos, hogy rám törne a vágy, és annak szakítás lenne a vége. Nem akarom megbántani, de azt hiszem, ez nálam egy eléggé kardinális kérdés, ami okozhat konfliktusokat...2018. jan. 21. 16:05
21/24 anonim válasza:
Az én feleségem is biszex. Neki se jelentene gondot, ha lánnyal csalna (nem tekinti megcsalásnak); és egy idő után beadtam erre a derekamat, de azóta se csinálja (pedig szabad lenne neki). Helyette a biszex vágyait lányos hármasnál, párcserénél kamatoztatja. Szeretne majd állandó barátnőt is, azt mondja, de eddig nem törte magát össze érte. Valószínűleg átgondolta, mi neki az igazán fontos az életben.
22/24 anonim válasza:
Ezen minden normális ember kiakadna. Senki nem akar egy qrváv együtt lenni.
23/24 A kérdező kommentje:
Aki hasznos választ írt, annak köszönöm! :) Szerencsére megértette a pasi, hogy mi is a gond, és amennyire lehetett, jól fogadta a dolgot.
2018. jan. 30. 09:45
24/24 anonim válasza:
Valószínűleg szerencséd volt (vagy neki volt) és nem kötődött még hozzád nagyon. 3 hét után én már fülig szerelmes szoktam lenni egy normális randizás után, nekem megsemmisítő lett volna, ha kidobnak ilyen ok miatt. Már csak azért is, mert biztos lehetett volna valamilyen kompromisszumos megoldást találni a problémára úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
Örülök, hogy ilyen simán ment. Az pedig, hogy te viszonylag könnyen megtetted azt jelenti, hogy részedről még nem volt komoly.
Talán ez a legjobb eset, amikor egyik fél sem gondolta még komolyan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!