Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon nagyon ki fog akadni a pasi, ha emiatt nem akarok többet randizni vele?
Biszex lányként mondom, hogy undorító, amit csinálsz. Ha szeretsz valakit (már pedig ennek alapnak kellene lennie egy kapcsolatban), akkor nem akarsz mással lenni. Lánnyal is ugyanolyan megcsalás. Persze van, akit nem zavar. Az ilyet sem értem. Mondjatok maradinak, de egy kapcsolat, szerelem két emberről szól. Elfogadom, hogy vannak, akik hármasban csinálják, meg nyitott kapcsolatban vannak, de akkor ne állítsák már be úgy, mintha hű de nagyon szeretnék egymást.
Keress magadnak olyat, aki nyitott erre. Neki meg inkább most mondd meg, minthogy később jobban fájjon neki.
#10 Hát elég sok mindent.
Én is biszex vagyok, de nekem egyszerre csak egy valaki kell. De ha te nem így működsz, és olyan párod van akit ez nem zavar akkor azzal szerintem semmi probléma. Nem értem miért kell egyből leribizni másoknak, nem csináltál semmi rosszat, hisz az előző barátod engedélyével történt minden. Ha meg neked ennyire fontos hogy így maradjon, akkor ezzel a sráccal nem illetek össze.
Őszintén mondd el neki, hogy ő lenne az egyetlen pasi de nem tudsz/akarsz lemondani a csajozásról. Ezzel az ő kezébe adod a választási lehetőséget, ha így el tud fogadni akkor minden mehet tovább ha nem akkor ez van és lehet továbblépni.
Minthogy olyant ígérj amit nem tudsz betartani és megcsald sokkal jobb még most rövidre zárni a történetet. Neki is meg neked is egy esetleges mostani szakítás kevésbé fog fájni mintha fél év múlva történne meg ugyanez, mert félre lépsz vagy csak mert már nem bírod csak vele.
Olyan variáció nem lehetne, hogy bevonod a biszex barátnőd is a kapcsolatba. Aztán a pasid hol veled hol vele tölti az éjszakát aztán ti ketten aztán hármasban. Tök buli...
Ehhez mit szólna ?
"És akkor még a biszex csajok csodálkoznak, hogy miért menekülnek tőlük a leszbikus nők... "
Épp azok a biszex lányok csodálkoznak akik pont nem olyanok mint a kérdező. Én is csodálkoznék mert biszexként én is undorodom az ilyentől, de szerencsére eddig nem menekültek előlem a leszbikus nők. Remélem ezután sem fognak megítélni egy kérdezőhöz hasonló rossz tapasztalat után.
Én szégyellem magam biszex lányként. Ez nagyon gáz. Mivel engem érzelmek is fűznek a másikhoz,ezért bőven elég volt mindig csak a barátom. Elég volt a férfi. Nem kellett csaj. Néha nagyon picit hiányzott..de ilyen a 3 év alatt volt kb 5x ilyen érzésem..és csak átfutott az agyamon.
Még valami. NEM minden biszex lesz párkapcsolatban a 3-as szexre néha-néha. Már bocsi,de én sosem akarnam a páromat látni hogy más csajt tömköd. Ez undorító!!! Akkor is ha én is szeretem a csajokat. Nem! Párkapcsolatban nem kellennek mások.
Akkor gáz ez a két dolog. Biszex nem lehet hűséges. Ha biszex a csajod biztos belehet majd vonni még egy csajt. Hát kqvára nem!
3 éve monogám kapcsolatban vagyok egy lánnyal :) Előtte is barátnőm volt, meg azelőtt is és előttük volt egy barátom.
#16 voltam.
Egyetértek #13-assal.
Legyél őszinte vele és döntsön a srác, hogy akar-e így vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!