Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendo ha a parom rendszeresen (heti 3alkalommal akár) szeretkezne, de en nem akarok?
Mivel nő vagyok, nem igenylem a szexet olyan rendszeresen mint egy ferfi. De a parom sajna az a tipus, aki elegge szexfuggo mondhatni. En hetente egyszer, de legtobbszor kethetente kivanom meg ôt. Ebbol sajnos eleg sok a vita, hogy ő akarja, en nem. Veletek volt ilyen csajok? Mit csinaltatok? Es fiuk, ti mit csinalnatok, ha a parotok masfel-2 hetente bujna agyba veletek?
En 23vagyok, a párom 25. 4éve vagyunk egyutt
Szakítsatok, nem illetek össze.
Keress magadnak olyan párt, aki hasonló libidóval rendelkezik, mint te.
nem tudom ez normális-e viszonlag friss kapcsolatnál(4év)?mert úgye ez nem olyan hosszú idő mint például 15-20 év eggyütt eltöltött idő.vigyázz ezzel nehogy a párod félre kaccsingasson ez miatt.
37/f
"Mivel nő vagyok, nem igenylem a szexet olyan rendszeresen mint egy ferfi."
Megtudtam hogy férfi vagyok. Csak a farkamat nem találom...
Én napi 2x akarnám, a párom heti 2x. És ő a férfi. Na most akkor mi van?
Mivel nő vagy? Én is az vagyok, mégis minden nap tudnám csinálni. Mert vágyom rá. A falat kaparnám, ha csak ennyit szexelhetnék, mint amennyi neked az igényed. Pedig nő vagyok!
Ti abszolút nem illetek össze. És mi a teendő? Ugyanilyen partnert találni magadnak, akinek ennyire nem fontos a szex. Amúgy a párod teljesen egészséges szexualitással rendelkezik. Neki pedig egy olyan nő lenne való, mint amilyen ő is.
Heti három alkalommal szexfüggő? Én a napi 1-2-től se érzem magam annak.. a teendő az, hogy keress hozzád hasonló párt.
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!