Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a teendo ha a parom rendsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendo ha a parom rendszeresen (heti 3alkalommal akár) szeretkezne, de en nem akarok?

Figyelt kérdés

Mivel nő vagyok, nem igenylem a szexet olyan rendszeresen mint egy ferfi. De a parom sajna az a tipus, aki elegge szexfuggo mondhatni. En hetente egyszer, de legtobbszor kethetente kivanom meg ôt. Ebbol sajnos eleg sok a vita, hogy ő akarja, en nem. Veletek volt ilyen csajok? Mit csinaltatok? Es fiuk, ti mit csinalnatok, ha a parotok masfel-2 hetente bujna agyba veletek?

En 23vagyok, a párom 25. 4éve vagyunk egyutt

2017. nov. 26. 16:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

Szakítsatok, nem illetek össze.

Keress magadnak olyan párt, aki hasonló libidóval rendelkezik, mint te.

2017. nov. 26. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

nem tudom ez normális-e viszonlag friss kapcsolatnál(4év)?mert úgye ez nem olyan hosszú idő mint például 15-20 év eggyütt eltöltött idő.vigyázz ezzel nehogy a párod félre kaccsingasson ez miatt.

37/f

2017. nov. 26. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Na akkor menjünk sorban... “Mivel nő vagyok ezért nem igénylem a szexet olyan rendszeresen mint egy férfi” Te komolyan azt gondolod, hogy ez így működik??? A párodat szexfüggőnek tartod azért mert hetente háromszor szeretne szexelni??? A te étvágyad a nem normális, nem pedig az övé...
2017. nov. 26. 16:25
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

"Mivel nő vagyok, nem igenylem a szexet olyan rendszeresen mint egy ferfi."

Megtudtam hogy férfi vagyok. Csak a farkamat nem találom...

Én napi 2x akarnám, a párom heti 2x. És ő a férfi. Na most akkor mi van?

2017. nov. 26. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk nyilván a férfik akarják jobban úgy általában véve, másképp prostik se lennének. A nagyobb kereslet szülte őket.
2017. nov. 26. 16:44
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

Mivel nő vagy? Én is az vagyok, mégis minden nap tudnám csinálni. Mert vágyom rá. A falat kaparnám, ha csak ennyit szexelhetnék, mint amennyi neked az igényed. Pedig nő vagyok!

Ti abszolút nem illetek össze. És mi a teendő? Ugyanilyen partnert találni magadnak, akinek ennyire nem fontos a szex. Amúgy a párod teljesen egészséges szexualitással rendelkezik. Neki pedig egy olyan nő lenne való, mint amilyen ő is.

2017. nov. 26. 16:51
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Minden kapcsolat elérkezik egyszer arra a szintre, amikor nem egyeznek az igények. Ilyenkor a hoppon maradt félnek meg kell tanulnia meghozni a párja hancúrkedvét. Egy kis melegség, figyelem, az erogén zónák "véletlen" érintése, egy kis ártatlannak tűnő intimitás csodákra képes. Ne feledjük, alighanem MI tehetünk arról, ha a párunk nem kíván MINKET. Nekünk kell tehát tenni, hogy ez változzon.
2017. nov. 26. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el rajta, hogy összeilletek-e. Sok nő meg azért panaszkodik, hogy pár év kapcsolat után már párja kívánja ritkábban, akkor sem olyan lelkesen.
2017. nov. 26. 18:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Heti három alkalommal szexfüggő? Én a napi 1-2-től se érzem magam annak.. a teendő az, hogy keress hozzád hasonló párt.

31/n

2017. nov. 26. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt a helyzet. Ő azt mondta csak muszályból sexel velem mert nem kívánja sokat is veszekedtünk e miatt és ott is hagyott. Hát igen olyan Nőt kell keresni akinek hasonló az igénye. 47/F
2017. nov. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!