Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a teendo ha a parom rendsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendo ha a parom rendszeresen (heti 3alkalommal akár) szeretkezne, de en nem akarok?

Figyelt kérdés

Mivel nő vagyok, nem igenylem a szexet olyan rendszeresen mint egy ferfi. De a parom sajna az a tipus, aki elegge szexfuggo mondhatni. En hetente egyszer, de legtobbszor kethetente kivanom meg ôt. Ebbol sajnos eleg sok a vita, hogy ő akarja, en nem. Veletek volt ilyen csajok? Mit csinaltatok? Es fiuk, ti mit csinalnatok, ha a parotok masfel-2 hetente bujna agyba veletek?

En 23vagyok, a párom 25. 4éve vagyunk egyutt

2017. nov. 26. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
En "kicsit okosabban", egy ilyen szexmanias palival valo kapcsolat utan azt mondom, hogy szakitanek. A ferfiak nem kepesek kompromisszumot kotni, igy en elengednem. Nem hianyzik, hogy nyafogjon meg elvarjon, hogy neki jar a szex (tudod mi jar....). Mondjuk 4ev utan ez kicsit nehzebb lehet. Mindenkepp az elejen leleptem volna, nem akarom, hogy zsaroljon egy férfi, mert mit tudjuk, képesek eroszakot is alkalmazni. Hat ha ilyen reg ota egyutt vagytok, es esetleg szeretitek is egymást, akkor vagy te turod el jo sokaig a kikenyszeritett szexet, vagy a parod lesz szives visszafogni a farkát.
2017. nov. 27. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:

"lesz szíves visszafogni a farkát" xD

Így van frusztrálódjon és vergődjön szerencsétlen, mert lenne pofája az ösztönös vágyát kielégíteni, inkább frusztrálódjon a fapina mellet, aki két hetente egyszer kegyesen kivillantja a pinäját. Szerintem örülj egyáltalán, hogy nem hagy el. Jaja nem a szex a legfontosabb, de annak egy erős hiánya frusztrációhoz vezet. Meg eleve milyen már, hogy egy nő nem vágyik rá csak ilyen ritkán? Hol ott a szenvedély meg a szerelem?

Megkövezni se kell érte, hogy ilyen vagy, de ne a pali legyen már a szexmániás jeez.

2017. nov. 27. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:

A nők nem kívánják a szexet a férfiak meg szexfüggők. Na ez pont így van.

A barátnőm 40, én 50 vagyok minden nap szeretkezünk vagy baszunk ahogy a hangulat diktálja. Hétvégén naponta többször is.

A nemnek vagy a kornak semmi köze a szexuális étvágyhoz. Én is sokat szoptam (átvitt értelemben) az előző párommal a havi egy 10 perces műsorával.

Zsák a foltját ...

2017. nov. 28. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!