Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendo ha a parom rendszeresen (heti 3alkalommal akár) szeretkezne, de en nem akarok?
Mivel nő vagyok, nem igenylem a szexet olyan rendszeresen mint egy ferfi. De a parom sajna az a tipus, aki elegge szexfuggo mondhatni. En hetente egyszer, de legtobbszor kethetente kivanom meg ôt. Ebbol sajnos eleg sok a vita, hogy ő akarja, en nem. Veletek volt ilyen csajok? Mit csinaltatok? Es fiuk, ti mit csinalnatok, ha a parotok masfel-2 hetente bujna agyba veletek?
En 23vagyok, a párom 25. 4éve vagyunk egyutt
"lesz szíves visszafogni a farkát" xD
Így van frusztrálódjon és vergődjön szerencsétlen, mert lenne pofája az ösztönös vágyát kielégíteni, inkább frusztrálódjon a fapina mellet, aki két hetente egyszer kegyesen kivillantja a pinäját. Szerintem örülj egyáltalán, hogy nem hagy el. Jaja nem a szex a legfontosabb, de annak egy erős hiánya frusztrációhoz vezet. Meg eleve milyen már, hogy egy nő nem vágyik rá csak ilyen ritkán? Hol ott a szenvedély meg a szerelem?
Megkövezni se kell érte, hogy ilyen vagy, de ne a pali legyen már a szexmániás jeez.
A nők nem kívánják a szexet a férfiak meg szexfüggők. Na ez pont így van.
A barátnőm 40, én 50 vagyok minden nap szeretkezünk vagy baszunk ahogy a hangulat diktálja. Hétvégén naponta többször is.
A nemnek vagy a kornak semmi köze a szexuális étvágyhoz. Én is sokat szoptam (átvitt értelemben) az előző párommal a havi egy 10 perces műsorával.
Zsák a foltját ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!