Nagymamámnál lakom most kis faluban, pont a vidék csendje miatt költöztem ide, szembeszomszéd viszont rendszeresen műanyagot tüzel, mit tegyek, hogy a nagymamámat se égessem be de a szomszéd is leálljon a mérgezéssel, mert én nem akarok rákos lenni?
Nyilván rendőrt kell rá ilyenkor (azonnal) hívni, de ha megtudja ki volt itt bosszúhadjárat lesz belőle.
Azt is lehet, hogy esetleg a 120 kilómmal és egy vadászkéssel odaállok, a falhoz szorítom és megmondom neki, hogy Tata, vagy befejezi, vagy holnapra kifilézem.
Nem tudom, az ilyen parasztokkal nem igazán lehet mit kezdeni.
Ha meg itt rendőrt hívunk rá a nagyim életét fogja megkeseríteni.
A vidék csendje miatt héderelsz a nagyinál? Meg óccó is, ugye?
Kérdezd meg a nagyid véleményét. Biztos vagyok benne, hogy azt fogja mondani, hogy tűrd a helyzetet. Falun sok szegény ember él, tesz nagy ívben a te tüdődre, ha nem akar megfagyni azzal fűt, amit talál.
A nagyi meg szerintem azt akarja majd, hogy be hozd őt kellemetlen helyzetbe. Evvan, üdvözöllek a való világban!
Van szívod a bűzt, vagy keresel egy másik helyet, aki ingyen befogad.
Arra se jön ki a rendőr ha a helyi kisebbség rézkábelekről égeti le a szigetelést rendszeresen ami km-ekre látszik..szóval semmit nem tudsz tenni az ég világon.
Ha fenyegetőzöl,késeléssel ijesztgeted , akkor téged visznek be, arra mindig akad kapacitás hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!