Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon nagyon ki fog akadni a pasi, ha emiatt nem akarok többet randizni vele?
Figyelt kérdés
Egy teljesen rendes, jóravaló pasival randizom kb 3 hete. (Amúgy 20 éves lány vagyok.) Még nem feküdtünk le egymással, de szóba került a szex. Én biszex vagyok, és szeretek lányokkal szexelni, flörtölni, stb. Őszintén elmondtam neki, hogy számomra lányokkal lenni remek móka, és hogy az előző heteró partneremet nem zavarta, hogy csajoztam a kapcsolatunk mellett. (A szabály az volt, hogy pasizás nincs, és nem is pasiztam mással.) A pasi vizsont, akivel most randizok egyértelműen kijelentette, hogy őt az is zavarná, ha lányokkal kamatyolnék a kapcsolat mellett. Jobban elgondolkodtam a témán, és nem tudom, hogy ezzel a pasival így lenne-e jövőnk, mert én úgy érzem teljesnek az életemet, ha lányokkal is huncutkodhatok amellett, hogy van pasim. Egy darabig jól elvagyok csajok nélkül, és tiszteletben tudom tartani, hogy őt ez zavarja, vizsont egy bizonyos ponton biztos, hogy rám törne a vágy, és annak szakítás lenne a vége. Nem akarom megbántani, de azt hiszem, ez nálam egy eléggé kardinális kérdés, ami okozhat konfliktusokat...2018. jan. 21. 16:05
2/24 anonim válasza:
Kapcsolódnék az elsőhöz. Ha már eldöntötted, hogy úgyis kidobod, akkor miért érdekel, hogy kiakad-e vagy nem? Egyébként nyilván ki fog akadni, ha vonzódik hozzád és elkezdett kötődni is, akkor minden férfi kiakad ha dobják októl függetlenül. De úgy is mondhatom, hogy marhára tud fájni és nagyon rosszul esik.
3/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani, mert amúgy semmi más nem szól ellene, és ettől függetlenül kedvelem.
2018. jan. 21. 16:12
4/24 anonim válasza:
Kettes vagyok, nem opcionális, meg fogod bántani, ha kötődik hozzád már és beléd is szeretett. Ha kidobod fájni fog neki, ennyi. Nem lehet fájdalommentesen csinálni. Ennyi.
5/24 anonim válasza:
Egy biszex barátnő áldás, de amit te akarsz csinálni, hogy MELLETTE félreqrni, az ribiség. Ugyanúgy megcsalás, mintha pasikkal csinálnád. El kellene döntened, mit akarsz: párkapcsolatot, vagy dugni össze-vissza.
6/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ribiség, ha van egy női szeretőm úgy, hogy az a páromat nem zavarja. Egy lánnyal való szexuális élmény olyasmit ad nekem, amit egy férfi nem tud, és a másik oldalon ugyanez a helyzet. Fordított esetben engem sem zavarna, ha a biszex pasi mellettem pasizik. Az már zavarna, ha csajozna.
2018. jan. 21. 16:21
7/24 anonim válasza:
Nekem akkor is megcsalás lenne, akármi van. Akkor is másnál keresed az örömet, a kielégülést, nem beszélve arról, hogy ki tudja, mit hozol haza egyszer, ha csak úgy “csajozgatsz” bele a nagyvilágba. Nekem ez így ebben a formában elfogadhatatlan lenne. Ha már egyszer engem választott, akkor legyen velem, ha meg az kell neki, amit egy nő tud adni, akkor legyen nővel, ilyen egyszerű. Nem vagyok én prűd, mostani barátnőm is volt már nővel előttem, egyáltalán nem zavar, de mellettem már se nővel se férfival ne legyen, mert akkor az isten megb*szta az egész kapcsolatot, ha így vagy úgy, de másnál kell, hogy keresse a kielégülést.
8/24 anonim válasza:
Szóval álheteró vagy és a leszbikus vágyaid kiélése mellett keresel magadnak egy pancsert,aki eljátssza a heteró pasi barátot.
Kész főnyeremény vagy! :D
9/24 anonim válasza:
Egy hűtlen kutya vagy és neked áll még feljebb? :D
10/24 anonim válasza:
Egyébként mit adhat egy lány szexuálisan amit egy férfi nem? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!