Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ha a barátaitokkal mentek uszodába vagy konditerembe, akkor levetkőztök előttük vagy takargatjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Korotokat is adjátok meg!2017. dec. 28. 17:55
31/41 anonim válasza:
Meztelen vagyok nem takargatom magamat.
18f
32/41 anonim válasza:
de rohadt sok itt a nemtorodom emberke lol, en a mai napig meg pisalni se tudok ha allnak mellettem a piszoarnal :D Furdeni meg mindig alsogatyaban publikus helyen. Amugy nalunk senki se furdott tesiora utan, befujtuk magunkat dezodorral azt kesz :D de mivel nagy melegben nem volt tesiora, mert nyaron igye szunet van ezert nem is buzlotteknaz emberek, es nem is nagyon hajtottak meg tesi oran soha max ha szar kedve volt a tanarnak
34/41 anonim válasza:
Nem takargatom magam, sőt meztelenül napozni is szoktunk, persze nem nyilvános helyen l.
35/41 anonim válasza:
Voltam már párszor nudista strandon, úgyhogy nem hoz zavarba egy zuhanyzó. Amíg nincs nyálcsorgás nekem semmi bajom a meztelenséggel.
38N
36/41 anonim válasza:
Gyerekkorom óta sportolok
Mire elég idős lettem hogy érdekelhessen már kiveszett a szégyenlősség
38/41 anonim válasza:
Én mindig szégyellős voltam,nem sok ember előtt vetkőzök pucérra🙂24F
39/41 anonim válasza:
Mindig meztelenre vetkőzök és úgy helyezkedek,hogy lássanak is.L.
40/41 anonim válasza:
Konditerembe járok 2 volt osztálytársammal.
Edzés után mindig látjuk egymást meztelenül, mert zuhanyozni pucéran szoktunk.
Persze külön-külön, mert 5kabin van, de be és ki szálláskor lássuk egymást meztelenul.
Reggelente szoktunk menni, kevesen vannak ilyenkor.
Álltalában nem látnak mások meztelenül, de ha meg esik nem pánikolok, hiszen csak nem gatyában tussolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!