Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, lányok! Ha a barátaitokk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ha a barátaitokkal mentek uszodába vagy konditerembe, akkor levetkőztök előttük vagy takargatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Korotokat is adjátok meg!

2017. dec. 28. 17:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez életkor függő is. Kamaszkorban sokkal gyakoribb, hogy nem mernek mások előtt levetkőzni.

Én is ilyen voltam, elég sokáig. Aztán 30 fölött az ember rájön, hogy le van ejtve, ki mit gondol :D Mondjuk nudista strandra azért nem mennék el :D

2017. dec. 29. 08:26
 12/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem szoktam magam nem vagyok szégyenlőss
2017. dec. 29. 09:30
 13/41 anonim ***** válasza:
88%
Én is megnézem mások farkat, inkorrekt lenne magam takargatni :D
2017. dec. 29. 14:11
 14/41 anonim ***** válasza:
62%

A válaszolóknak több mint a fele szerintem nem is jár uszodába. Max gyerekként amikor a sulisok mentem uszodába. Meg persze senki se szégyenlős. Ja ja :D

Én 14 éve úszok. És még mindig kellemetlen,ha más előtt kell fürödnöm. Szégyenlős vagyok. A társaim közül is sokan azok.

L

2017. dec. 29. 14:15
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nem takarom magam

Max. elfordulok

De ez mindenkinek szíve joga

Ha Te szégyenlős vagy,akkor...

2017. dec. 29. 21:54
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként szégyenlős voltam. Nem is mertem a tesióra után zuhanyozni, túl sok szép meztelen test volt a zuhanyzóban. xD

Most már lazán kezelem. Nem mutogatom magam, de nem is takargatom. De voltam már nudista strandon is, és nem zavart.

25/f/Bp/bi

2018. jan. 3. 00:41
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Simán levetkőzök :) nem vagyok szégyellős

18/F

2018. jan. 7. 13:46
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az edzés után kötelező a zuhanyozás és hát alsónadrágban nem lehet tusolni, szóval nekünk tök teljesen meztelenül kell. Amúgy szívesen eltakarnám, de takargatni nem nagyon lehet, mert ahogy fürdesz, úgy is minden látszik. Kicsit még szégyenlős vagyok, de már nem annyira zavar, mert mindennap ez van és elég jól megszoktam. (14/F)
2018. jan. 8. 22:26
 19/41 anonim ***** válasza:
92%
Mi a barátnőimmel úgy szoktuk, hogy közösen kiveszünk egy öltözőkabint. Ott simán levetkőzünk egymás előtt és nem takargatjuk magunkat, de mások nem látnak meztelenül. Ha van fülkés zuhanyozó, akkor azt választjuk, ha nincs, akkor megyünk a normál tusolóba és annyi meztelenkedést kibírunk. (15/L)
2018. jan. 8. 22:39
 20/41 anonim ***** válasza:
91%
Járok elég sokat thermál fürdőbe, (uszodába ) és simán levetközünk az öltözőben meztelenre. Úgy megyünk tusolni, majd vissza az öltözőbe.(ismerősök, ismeretlenek vegyesen) Néha van pár tini srác, aki gatyázik. Olyannak néha megjegyezzük,hogy nyugodtan leveheti a vizes gatyáját, nem harapjuk le a farkát ! Volt már párszor, hogy erre elpirult és levette. Mikor felöltözött, mondtam- Ugye, hogy semmi bajod nem lett, hogy láttuk ? Következőleg már ő is meztelenkedett. 50.F.
2018. jan. 31. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!