Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, lányok! Ha a barátaitokk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ha a barátaitokkal mentek uszodába vagy konditerembe, akkor levetkőztök előttük vagy takargatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Korotokat is adjátok meg!

2017. dec. 28. 17:55
1 2 3 4 5
 21/41 ZsatarDabas1.8t ***** válasza:
100%
Attól függ melyik barátom előtt.
2019. jan. 1. 22:47
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Persze, siman le. Te?
2019. jan. 1. 22:49
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Levetkőzök,nem vagyok szégyenlős.F 18
2020. máj. 12. 14:37
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit szégyellnem

20F

2020. máj. 12. 14:59
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az öltözőben, zuhanyzóban meztelen vagyok, haverokkal,családdal, vagy idegenekkel együtt. Viszont a nudira nem viszem a családot, csak egy havert.Az más helyzet.
2020. máj. 13. 12:51
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szegyenlos a barataim elott ugyhogy levetkozom L
2020. máj. 14. 00:17
 27/41 anonim ***** válasza:
87%

Nem takargatom magam, nem vagyok szégyenlős. Sőt kicsit tetszik is a meztelenkedés. Másokat látni és magamat is láttatni.

Nagyon bejött a ruhátlan koedukált szauna is. :)

Pár haverral mentünk be egyszer Visegrádon. A lány ismerősünk ezt nem vállalta be. :)

2020. máj. 24. 10:36
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

27-es vagyok.

18 éves fiú

2020. máj. 24. 10:40
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Koliban nem volt függöny a zuhanyzón, így ott megszoktam a pucérkodást.
2020. jún. 1. 02:00
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem takargatom magam. Kis srác korunkban se tettük. Persze, suliban akadt, aki szégyenlős volt, vagy prűdnek nevelték. A haverjaimmal, sőt egyes lánybarátokkal sem voltunk egymás előtt szégyenlősek. Nekem lány tesóm van, otthon sem neveltek minket félre egyik irányba sem. Nem volt ügy, ha láttuk egymást fehérneműben vagy ruha nélkül. (de nem is kukkoltuk egymást, nem voltak ilyen irányú hajlamaink) A szex sem volt tabu téma, mindig annyit mondtak el, amennyit tudnunk kellett. Feleségemmel is így neveljük 4 gyerekünket (1 fiú - 1 lány kamasz, 1 fiú - 1 lány fiatal felnőtt már), mindig a koruknak megfelelő információkkal láttuk / látjuk el őket. Ha kérdeznek válaszolunk, ha valamilyen oknál fogva előjön a párkeresési, szexuális téma, akkor megbeszéljük velük. (sokszor megesik pl. filmnézés közben)

Sokat sportoltam már gyerekként is, természetes volt egymás előtt öltözni. Gépész vagyok, tehát munkámból adódóan is egy öltözőben, zuhanyzóban vagyunk a kollégákkal, néha idegen szakikkal is. Meleg kollégáim is voltak, vannak, de velük sem volt soha semmi konfliktus.

48F

2020. júl. 1. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!