Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az anyósommal, aki a múltammal fenyeget?
Szerintem blöffölt,te meg bedőltél neki....
talán egy ellentámadással lehetne orvosolni,ha biztos vagy abban ,hogy nem tudhatja senki a bi-oldaladat.
Mond azt a férjednek,hogy az anyja azt találta ki,hogy bi vagy,,,és nem tudod most mit kellene tenned....nem akartad megbántani,ráhagytad,,de ugye ez így nem maradhat....
Anyósod honnan tudja, hogy biszex vagy? Meséltél erről neki, vagy hirdeted magad, és rátalált?
Én lazán közölném vele, hogy jobb, ha csöndben marad, mert Te is tudsz mesélni a férjének.
Lehet, hogy ismer valami párkeresőről?
A legjobb ilyenkor előre menekülni, és elmondani a férjednek.
A férjednek kellene elmondanod. Lesz, ami lesz. Az egy szép dolog, ha megmutatod magad. A párkapcsolatok kicsit erről szólnak, hogy levetkőzünk egymás előtt. És az is egy szép dolog, hogy elé teszed ezt és ő azt reagál amit akar.
Szerintem ne akard ezt megúszni.
Nézd kívülről. Ha ez egy könyv lenne melyik megoldást tartanád legszebbnek, legolvasásra méltóbbnak. És csináld azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!