Tényleg szívtelen vagyok, amiért jóban vagyok az "anyósommal"?
Volt nyáron 2 hét, mikor nem dolgoztam, ezen a 2 héten a pároméknál voltam.
Anya nem értette minek akarok "ott ülni egyedül napközben", miért nem otthon vagyok ilyenkor..
Mondtam neki, hogy otthon hajnalban ők elmennek otthonról, és ritkán érnek haza 7-8 előtt, addig tökegyedül kuksolok otthon, a pároméknál meg reggel van egy fél óránk beszélgetni vele, délben hazajön ebédelni és akkor eszünk együtt, akkor is beszélgetünk, aztán fél 5 körül hazaér, onnantól miénk a délután és az este.
Aztán megemlítettem, hogy ráadásul ebéd után a párom anyukájával le szoktunk ülni kávézni, beszélgetünk 1-2 órát, stb.
Ettől teljesen kiborult, hogy "anyósomat" jobban szeretem, őt meg már nem is, azóta ismeretlenül is utálja őt, rám pedig meg van sértődve...
Ez normális? Tényleg bántó dolog, ha beszélgetek a párom anyjával? Rosszat csináltam? Vagy anyám reagálja túl? Mit kezdjek vele?
Szerintem anyukád arra vágyik, hogy Vele élj meg ilyen pillanatokat.
Tölts vele is időt. Beszélgess vele, kávézzatok együtt, amikor lehet. Menj el elé munka után...stb. Abból látni fogja, hogy nem szereted kevésbé.
Kertészkedés közben zavarja, ha beszélnek hozzá?
Nem százas! Megértem a kérdezőt, hogy az anyjával nem ül le beszélgetni.....
Mi Budapest agglomerációjában élünk a férjemmel és a fiúnk barátnője, - ma már a menyünk - amikor a vizsgáira készült egyedül lejött hozzánk hetekre, tanulni.
Itt csend volt, nyugalom, a kedvenceit főztem, szeretett itt lenni.
A mai napig megteszi, hogy amikor pihenésre van szüksége idejön egy pár napra, úgyis, hogy a fiam közben dolgozik Pesten.
Azon kellene elgondolkozni édesanyádnak, hogy miért érzed jobban magad az anyósodnál és ezen változtatni, nem pedig féltékenykedni. Ha nem változtat semmit, akkor egyre jobban el fogtok távolodni egymástól és ez teljesen független az anyóstól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!