Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Coming out, de hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coming out, de hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel együtt vagyunk. (Volt már köztünk szex is). Úgy érzem a szüleimnek joguk van tudni hogy biszex vagyok. Illetve ha tudják bármikor találkozhatunk a barátommal.

Hogyan kéne elmondanom neki? A barátomat is szeretném nekik bemutatni.

2017. aug. 8. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:
18f vagyok
2017. aug. 8. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Próbálj megtudni mi a hozzá álásuk a melegséghez. Ne roncs be egyből azzal hogy fiúval vagy. Nembiztos hogy jó sül ki belőle majd. És ha látod hogy jó a hozzá álásuk akkor mond el nyugottan majd utána be mutathatod a barátodat is. Nálam sajnos meg osztot volt a dolog.de ez hosszú történet.
2017. aug. 8. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Nagy elmék amikor találkoznak...
2017. aug. 8. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

#2-nél csak én csikorgattam a fogamat a "hozzá álásoknál"? ×_×

Én azt tudom ajánlani, hogy ne várj vele sokáig. A szülők úgy vannak vele (és az emberek általában), hogy ha valaki biszex, akkor úgyis az ellenkező nemnél köt ki, ezért nem aggódnak annyira, mint ha meleg férfi coming out-ol.

Azt kell tudatosítani bennünk, hogy te attól még ugyanaz vagy, mint eddig. Csak már felvállalod előttük, azaz megmutatod a bizalmadat feléjük. :)

Remélem, hogy írtam valami hasznosat.

2017. aug. 8. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az se baj,ha kulon ulsz le veluk beszelgetni. Csak valami hasonlo temarol. Aztan egyszer csak kimondod. Nekem ez segitett:) Es ha jo a kapcsolatotok,nem fognak kiakadni. A masik meg,hogy en a baratnomet eloszor ugy mutattam be,mint sima barat. Aztan amikor hozzaszoktak es megszerettek,utana vallottam be,hogy a lanyokat szeretem,es egyutt vagyunk. Persze a tieidnek is kell kis ido,mire elfogadjak,de talan igy konnyebb,hpgy mar elotte ismertek azt,akivel ezt az eletet elem. Sok sikert:)
2017. aug. 8. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja amit a második ír,deritsd ki mi a véleményük aztán tálaljki.

Vagy ne...nem mindig célra vezető. Bár az igaz,hogy a bisexeknél reménykednek a szülők a változásban.

2017. aug. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!