Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el?
Ez elmúlt 2 évben lassan sikerült elfogadni, hogy biszexuális vagyok. Volt egy rövid kapcsolatom egy nővel. Ez a kapcsolat nagyon mély sebeket hagyott bennem. Most egy fiúval ismerkedem, és kezdem megszeretni.
Azt szeretném kérdezni, hogy mondjam e el a szüleimnek (anyunak) vagy a legjobb barátomnak, hogy biszex vagyok? Ha igen, hogyan,
Szeretném ha azok előtt akiket szeretek nem kene titkolózni.
19f
Szia haver! Egy jó tanács:
NINCS KÉRDÉS - NINCS VÁLASZ!
Ha nem feszegetnek ilyen témát, te miért hoznád fel?! Legfeljebb a legjobb barátoddal beszéld meg "mit szólna ha ilyen téma érdekelne", s az óvatos reagációból dönts. Tudom, jólesne megdumálni valakivel ezeket a dolgokat - keress egy szimpatikus idegent, aki nem ismeri az ismerőseidet és egy sör mellett beszéljétek ki ezeket... Hidd el, jobb a békesség! Ha tehetném, én sem mondanám el nővéremnek a "hatalmas titkot", amit senki más nem tudhat! Apám meg akart ölni... sokáig állt a bál. De még ma is érzem belőlük a háttérben működő ellenszenvet, megvetést stb. Szóval? Ereszd ki a szelepet - de ne otthon! Had higgyék, kis fiukkal minden rendben...:)!
ÉS MINDEN RENDBEN!:)
(keress priviben, ha lelki jótanácsra van szükséged, vagy panaszkodni, dicsekedni akarsz - de ne az után, amikor már -gyakran elhamarkodottan- cselekedtél!)
Annyi jó megoldás van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!