Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok bevonni 3-dik felet a szexbe, mondjam el neki, hogy monogam parkapcsolatra vagyom vele?
A monogámia tudjátok nem azt jelenti hogy egy időben egy emberrel szexelsz csak.
A monogámia azt jelenti, hogy egész életedben azzal az emberrel szexelsz csak. Aki pár-néhány évente váltogatja a kapcsolatait és közben csak azzal szexel akivel éppen van, az nem monogámia.
figyelj, 3,5 éve csak laza kapcsolatként éltek és most félsz, hogy más is hajt a lányra.
Őszintén, nem értem az embereket, hogy ilyen hosszú idő után mi a francért szexkapcsolatban vannak. Ez nem normális. Ezt már igen komoly kapcsolatnak hívják.
És tudod mit! Meg mernék rá esküdni, hogy a csaj azért nyitott a srác iránt, mert nem vagytok fix kapcsolatban.
Jelentsd ki, hogy te most komoly kapcsolatot akarsz, jelentsd ki, hogy azt akarod, hogy barátnőd legyen, mert szereted és többet akarsz és megoldódik minden!
HA PEDIG te nem akarsz tőle többet, nem vagy szerelmes belé, akkor:
1: ne panaszkodj, hogy ő más iránt is érdeklődik
2: ne cseszd el az idejét és szakíts vele
Ugyan azt csinálod mint azok az emberek, akik 5-6-7-10 évig vannak együtt valakivel, már körülöttünk mindenki házasodik és gyereket csinál és akkor nyögik ki, hogy hát ők nem akarnak komoly kapcsolatot és semmiképpen sem házasságot és ott van a párjuk, 30+ éves, azt hitte ezzel a személlyel fogja leélni az életét és kiderül, hogy "jaaaa, ez nem komoly kapcsolat, csak szórakozunk"
LÉPJ!!!
3. válaszoló
Teljesen igazad van :)
És van egy kifejezés: "sorozat monogámia"
A Black mirror című sorozatban hangzik el ez a kifejezés.
Lajos
A nyitott kapcsolat a 21. század válasza kíván lenni a kapcsolatok válságára.
Ha a válások számát, a kevés esküvőt, kevés megszületett gyereket, a sok szinglit, a meghosszabbodott élettartamot, st. stb. vesszük, AKKOR A MONOGÁM PÁRKAPCSOLAT MEGBUKOTT.
A nyitott kapcsolat NAGYON magas szintű felelősséget és elköteleződést igényel a partner felé.
Ha féltékeny vagy is , EZT NEM MUTATHATOD A PARTNEREDNEK.
KI KELL MONDANI, EGYMÁS SZEMÉBE NÉZVE:
- Nekem az a fontos, és csak is az a fontos: HOGY TE AZT CSINÁLD, AMI NEKED A JÓ ÉS ÖRÖMÖT OKOZ. És ebben én támogatlak.
A nyitott kapcsolathoz, a hármasokhoz, érzelmileg és elköteleződésben nagyon erős SZÖVETSÉGBEN KELL LENNI A PÁRODDAL.
Praktikus MINDENT MEGBESZÉLNI és szabályokat felállítani.
És bizony, míg fiúknál /mint magvetőknél/ az érzelmi motiváció gyengébb, a szex drive a magas,.....
..... addig a lányoknál az érzelmi motiváció az erősebb.
Ha egy lány szexel valakivel, akkor ott érzelmek is vannak a partnere iránt......... így a pakliban simán benne van, hogy a "külsős" erősebb lesz mint te és a madárka elszáll .... :)
De a klasszikus példa:
Melyik madárka a miénk? Amelyik kalitkában van, és mi abban nézegetjük Őt, és csak etetjük és csak itatjuk...... /mert úgy e?
Kalitkában nehéz megsimogatni a madárkát? :) /
Vagy amelyik madárkának kinyitjuk a kalitkaajtót és az kirepülhet a szobába..... és mi kinyitjuk a szoba ablakát is .... és Ő kirepülhet a világba.... majd visszaszáll HOZZÁNK a vizecskéért, a magocskáért és egy kis simogatásért, majd ismét kiszáll az ablakon...... és később ismét visszatér hozzánk... :)
Lajos
Szerintem fölösleges rádumálni a kérdezőt a nyitott kapcsolatra, szemmel láthatóan nem menne neki, és ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy vele van a probléma. A szerelemben igenis van helye az ilyen szintű féltékenységnek.
Egyébként a #4-essel értek egyet, mondd meg neki a frankót, biztosítsd afelől, hogy az iránta való érzéseid valódiak (hiszen látod, mennyire bizonytalan és magányos szegény). Akkor majd ki fog derülni, hogy nyitott-e rád és a komoly kapcsolatra úgy általában. Én a leírtakból azt vettem le, hogy nagyon is, csupán nem hiszi el, hogy akadni fog valaha olyan ember, aki elfogadja őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!