Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Heteró vagyok, de mégis egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró vagyok, de mégis egy nővel akarok lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok leszbikus. De szerintem biszexuális se, vagy nem is tudom.. A történet a következő. Ebben a félévben kezdődött az órám az új francia lektorral.. Abban a pillanatban, amint megláttam, azt éreztem, hogy legszívesebben helyben neki esnék. Nem szerelmes vagyok, egyszerűen csak hihetetlenül kívánom, bár még sose voltam nővel.

Mit csináljak? :D nagyon sz*r, azt érzem, hogy lassan megbolondulok, ha nem kaphatom meg. Fogalmam sincs, hogy ő hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz.

Fiatalok vagyunk, én 20 éves vagyok, ő pedig 24.

2017. máj. 11. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, ne fogd vissza magad!

Ha neki bejön akkor rájössz, hogy neked is jó-e?! Ha pofára ejt akkor meg legalább már tudod, hogy hogyan viszonyul "ezekhez" a dolgokhoz.

Nem is kell bekategorizálni semmit!

2017. máj. 11. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Egy jo tipp kozeledj hozza , es kiderul hogy mi a velemenye ! :)

Vagy menj oda es tapizd le es tamad le 😆😆

2017. máj. 11. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem próbálkozz be nála, de hívj el engem segíteni. Így nem érzi azt egyikőtök sem, hogy leszbi lenne, mert ott van egy férfi is.
2017. máj. 11. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy hírem.

Nem vagy heteró. Ezt úgy hívják, biszexuális. :)

HA kívánod, és úgy sejted ő sem zárkózik el a lányok elől, akkor miért ne tehetnéd meg vele? Vagy ha nem vele, akkor bármelyik másik lánnyal akit megkívánsz és viszont kíván téged.

2017. máj. 11. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak sajnos az a bökkenő, hogy párkapcsolatban élek 2 éve. És ezt nagyon nem szabadna éreznem. Sose volt még ilyen a 2 év alatt, nemhogy egy nővel még..
2017. máj. 15. 01:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de akkor ez a kapcsolat eddig sem volt jó.
2017. máj. 15. 07:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Mármint arra gondoltam, hogy sose volt olyan, hogy megtetszen valaki. Teljesen rendben van a parkapcsolatom.
2017. máj. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!