Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró vagyok, de mégis egy nővel akarok lenni, mit csináljak?
Nem vagyok leszbikus. De szerintem biszexuális se, vagy nem is tudom.. A történet a következő. Ebben a félévben kezdődött az órám az új francia lektorral.. Abban a pillanatban, amint megláttam, azt éreztem, hogy legszívesebben helyben neki esnék. Nem szerelmes vagyok, egyszerűen csak hihetetlenül kívánom, bár még sose voltam nővel.
Mit csináljak? :D nagyon sz*r, azt érzem, hogy lassan megbolondulok, ha nem kaphatom meg. Fogalmam sincs, hogy ő hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz.
Fiatalok vagyunk, én 20 éves vagyok, ő pedig 24.
Hajrá, ne fogd vissza magad!
Ha neki bejön akkor rájössz, hogy neked is jó-e?! Ha pofára ejt akkor meg legalább már tudod, hogy hogyan viszonyul "ezekhez" a dolgokhoz.
Nem is kell bekategorizálni semmit!
Egy jo tipp kozeledj hozza , es kiderul hogy mi a velemenye ! :)
Vagy menj oda es tapizd le es tamad le 😆😆
Van egy hírem.
Nem vagy heteró. Ezt úgy hívják, biszexuális. :)
HA kívánod, és úgy sejted ő sem zárkózik el a lányok elől, akkor miért ne tehetnéd meg vele? Vagy ha nem vele, akkor bármelyik másik lánnyal akit megkívánsz és viszont kíván téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!