Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk nektek csak az intim számít egy fiúnál, vagy az is fontos, hogy mondjuk helyes legyen, szép teste, feneke?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre pl tárkeresőn, hogy a bi fiúknak csak a farok a fontos (a többségnek), a melegeket emellett az arc is jobban érdekli pl.2017. júl. 30. 12:08
11/13 anonim válasza:
Bi uni vagyok, és csak szex jöhet szóba pasival, de azért fontos, hogy ápolt legyen, és nézzen ki legalább elfogadhatóan.
12/13 anonim válasza:
Igaza van a kérdés feltevőnek. Bár szerintem is az arc, a szem, a nagy fülek (imádom) a haj, a test , a jó duma, az intelligencia és a tisztaság a fontos, de érdekes módon, bárkivel levelezek itt a gyakorin, mindenki csak farokképet kér vagy küld, és senki nem küld fotót az arcáról, a testéről, stb.
13/13 anonim válasza:
Nem csak a farok fontos. A szép testű fiúkra izgulok fel, imádom az egész testüket puszilgatni, csókolni, simogatni, kényeztetni. Ha az arca is szép, még meg is csókolom szívesen. ;-) Aki a fentiekből magára ismert, írhat! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!