Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S Most lenne egy nagy fontos kerdesem:az eggyik legjobb baratnom beeleesett a 16evvel idosebb tanarjaba. Nem tudom hogy hogyan segitsek neki es hogy helyes e ez?
Beleesett, ezen jót nevettem.
Ez csak fellángolás kicsiszívem, tanulj meg írni.
L
Kb. egy hónapja az egyik legjobb barátnőm (13 éves) bevallotta nekem, hogy szerelmes a 25 éves testnevelés tanárunkba és le is akar vele feküdni... Hát, remélem nem kell mondjam, hogy mennyire kiakadtam!!! Próbáltam lebeszélni róla, de nem ment... Két napra rá a barátnőm elment a tanárhoz és bevallotta neki, hogy hogyan érez iránta, és hogy leakar vele feküdni. Nagyon aggódtam érte, de szerencsére a tanár okos volt és szépen visszautasította a barátnőmet... Ha a tanárnak fontosabb a munkája, mint a szexuális vágyainak kielégítése, akkor nem fog belemenni ebbe a kapcsolatba, nyugi! :)
14/L
#4, 14 évesen így írsz? :O Végre!!!
Kérdező: Én is csak azt tudom mondani, hogy ne féltsd a barátnőd. Ha a pasi nem pedofil, akkor elutasítja. Szerintem amúgy sem akar börtönbe kerülni! ;)
Igazabol a tanar is
Mashogy viselkedik vele es legfokepen egyke is szoval lehet lesz belole vmi mivel ha elballag 14evesen utana mar szabad a palya mindkettonek de en ezt igazabol nem pedofil torekvesnek veszem a baratnommel szemben persze en nem akarok a bff em maganwletebe beleszolni de nem kizart hogy utana lesz vmi ha mindenigaz utana 30f/14l es ebbe mar a torven se senki sajna en se tok beleszolni
Kérdező: Ilyen esetben elkell mondani a lány szüleinek. Vagy tudnak már róla? :/
3-as vagyok.
Kérdező!
A tanár diák kapcsolat tiltott bármely korban
Ha a lány elmúlt 14, nagy ügy nem lesz belőle, de a tanárt akár ki is rughatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!