Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 22 éves azzal viccelődik, h biszexuális, az mennyire igaz? Vagy gáz?
Lehet, hogy a barátodnak a biszexualítás a normális, és csak a Te normálisságod miatt viccel a biszexekről, mert nem szeretne Téged, mint barátot elveszíteni.
Míg el nem felejtem. Az állatvilágban is létező dolog, hogy azonos neműek kényeztetik egymást a szájukkal. És ezt természetesnek tartja a tudomány. Akkor miért nem természetes köztünk emberek között, hogy a saját neméhez is vonzódik, vagy csak ahhoz, valaki? Talán azért, mert emberek vagyink, és két lábon járunk? A csimpánz is két lábon jár, mégse ember.
igen..mert azok állatok mi meg emberek vagyunk. és és nem hasonlítom össze ezt a kettőt és nem teszek egyenlőséget..nekem ez nem normális akkor sem.
de igen, valószínűleg azért kezdett el viccelődni ezzel mert nem akarta, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk.
Kérdező!
Biológiailag mennyiben különbözünk az állatoktól? Ezen gondolkodj el először, és utána jöhet az, hogy mi a természetes, és mi nem. Ami szerinted nem természetes, azonos neműek között a szex, az egy társadalmi elvárás, ami ellentmond a biológiának.
Attól függ melyik állathoz akarsz hasonulni. Mert nem mindegy, h az csimpanz, orángután, vagy egy hal. Mert van hasonlóság. De attól mi még felsőbbrendű elolenyek vagyunk. És nem nekem ez semmilyen szempontból nem elfogadott. Ki mondta azt, h ez normális dolog? H valaki eldönteni, h na én szeretem a saját nememet is, mert miért ne?
De lényegtelen veled erről beszélni,mert te nem győzöl meg engem, én pedig téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!