Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy leszbikus lány, viszont én elméletileg csak a fiúkat szeretem, teljesen össze vagyok zavarodva, mit tegyek? 24L
Egész életemben úgy gondoltam, a férfiakhoz vonzódom. Sohasem volt semmiféle problémám a meleg, vagy leszbikus emberekkel, de önmagam mindig is heterónak tartottam. Van egy nagyon-nagyon jó lány barátom, akivel rendkivül mély a kapcsolatunk. Ő 27 éves és nagyon szeretjük egymást. Mindig mindent megosztunk a másikkal, gyakran alszunk a másiknál, sokat beszélgetünk és mindig odafigyelünk a másikra.
A lány barátom leszbikus, ezt már tudom 2 éve. Amikor megismerkedtünk 2 évvel ezelőtt, szinte rögtön elmondta nekem ezt a dolgot. Nekem nem volt ezzel semmiféle problémám, nagyon kedveltem őt mindig is.
Fél éve annak, hogy szakitottam a barátommal, akivel 3 évig jártunk. Ebben a fél évben, amióta egyedül vagyok, láthatóan egyre jobban közeledett felém a lány barátom. Sőt, nehéz leirnom mindezt, de tegnap történtek bizonyos dolgok is, amik nagyon összezavartak engem és sirtam is.
Tegnap nála aludtam, mint már oly sokszor. Egész nap nagyon furcsán viselkedett velem, éreztem az arcán és tekintetén, hogy valami nem stimmel. Sokszor volt a közelemben, rengetegszer megölelt, sóhajtozott. Este pedig, amikor a lakásán voltunk, közös filmnézésünk közben, egyszerűen közeledett felém. Közösen feküdtünk a nagy kanapén és gyengéden felémfordúlt, elkezdett átölelni, sóhajtozott, puszilgatta a hasam és a vállam.
Olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy nem tudtam mire vélni és amin tényleg meglepődtem, hogy nem is "zavart" engem. Sőt, valahol a lelkem mélyén, élveztem is a dolgot. Annyira gyengéd és figyelmes volt, jólesett a lelkemnek. Hiába volt sötét a szobában, éreztem, mennyire elmondhatatlanúl boldog volt.
Aztán hirtelen azt vettem észre, hogy elkezdte a melleim simogatni és próbált megcsókolni is. Ekkor azonban szóltam neki, hogy állj és ne tovább. Mondtam neki, hogy nagyon szeretem őt, mint barát, de semmi több. Közöltem vele, hogy a fiúkat szeretem és hogy nem vonzódok a nőkhöz. Kértem, hagyja abba ezt az egészet és hogy ne próbáljon megcsókolni, mert nem fogom ezt engedni.
Elképesztően szomorú lett, rengetegszer elnézést kért, azt mondta "Szerelmes vagyok beléd!" és nagyon erőteljesen zokogott. Elmondta, hogy már 1 éve annak, szerelmes belém és abban reménykedett, biszexuális vagyok. Közölte velem, hogy ebben a fél évben, amióta szakitottam a párommal, azért próbált közeledni felém, mert teljes szivéből szerelmes belém. Csodálatos lánynak tart, imád engem, mélyen tisztel és nem tudja elképzelni az életét nélkülem.
Borzalmasan megsajnáltam őt. Egész este nem aludtunk szinte semmit, talán csak olyan 2-3 órát. Rnegeteget beszélgettünk, mindketten sirtunk, zokogtunk, de őt sokakl jobban megviselték a történtek. Remegett, köhögött, rengetegszer átölelt, szerelmet vallott nekem, könyörgött, hogy próbáljuk meg a dolgot és kérte, legalább hagy mutassa meg, mennyire szeret engem! Azt mondta, nem tud élni nélkülem és hogy imád!
Rengeteget beszélgettünk, majd azt mondtam neki, hogy "Nagyon jó barát vagy, viszont én elméletileg csak a férfiakat szeretem!" mire ő azt mondta, "Elméletileg? Ezekszerint van benned egy romantikus érzelem a nők iránt is? Mond a szemembe, hogy csak a férfiakat szeretem!" Nem tudtam megtenni! Nem tudtam a szemébe mondani, hogy csak a férfiakat szeretem!
Teljesen össze vagyok zavaradva! Már azt sem tudom 100 százalék biztosan, csak és kizárólag a férfiakat szeretem! Még sohasem volt dolgom nőkkel, nem csókolóztam még lánnyal vagy bármi hasonló, de tegnap azt éreztem, a lelkem mélyén, talán még meg is tudtam volna csókolni a lány barátomat! Vagy legalábbis, nem tartottam lehetetlennek, kizártnak, hogy csókolózzak vele. És mondom, amikor gyengéden közeledett felém filmnézés közben, valahol a lelkem mélyén, élveztem a dolgot és jólesett a kedvessége!
Azon gondolkodtam, hogy megbeszélem a lány barátommal, találkozzunk a mai nap és hogy hagy aludjak ma este nála! Szeretném elmondani neki személyesen az érzéseim, hogy össze vagyok zavarodva, már nem tudok önmagamra 100 százalék heteróként tekinteni és hogy NAGYON jólesett nekem, amikor filmnézés közben kényesztetett! Sőt, nem zárkózom el 100 százalékosan attól sem, hogy ma én fogok közeledni felé és megpróbálom esetleg, hogy jólesne-e a dolog nekem.
Nem szeretnék "játszadozni" az érzéseivel és "kihasználni őt", de MINDENKÉPPEN szeretném megtudni, hogy heteró vagyok-e! És ha a mai nap közeledek felé este, akkor választ kaphatok erre! Mert jelen pillanatban, képtelen vagyok azt mondani, csak a férfiak érdekelnek.
Mit gondoltok, ez egy jó ötlet? Mit kellene tennem? Várjak pár napig, mig tisztázódnak bennem a dolgok, vagy aludjunk ma este közösen és beszéljük meg a dolgot, esetleg közeledjek felé romantikusan? Mi lenne a helyes? Teljesen össze vagyok zavarodva...
És a barátnőd vajon mit fog szólni hogy úgymond nem vele veszted el a szüzességed?
Nekem ez még annál is jobban fájna, minthogy nem szeretnek viszont
Itt azért az előttem szólok rátapintottak a lényegre. Kicsit részletezve. Tehát van egy szerelmes fél, akit te nem akarsz megbántani, mert nagyon fájna neked, ha csalódást okoznál.
Változtassuk meg a szereplőket, szitu ugyanaz. (Ahogy kivettem, eddig volt hetero kapcsolatod, nagy valószínűséggel átérzed, amit lentebb leírok.)
Van a pasid. Nagyon, de nagyon szeretné, ha lepippantanád. Te nem tudod, hogy reagálsz, ha a kékeres méteres a szádba csúszik és elsül. Nem akarod megbántani az esetleges visszautasítással... Érthető.
Inkább először kipróbálod az orál szexet a Gézával, aki ugyan 35 éves, de most nincs kapcsolata és különben is benne lenne (LOL, miért ne lenne benne, nem kell recskázni), és legalább megtudod, hogyan reagálsz. Namármost:
a) bejön neked. Megjelensz annál, aki szerelmes beléd:
"Huh, kár volt így félnem a cumizástól, olyan jó volt, Gézát 3-szor lesz..tam egymás után, beleévezett a számba, én csak nyeltem, nyeltem és nyeltem. Életem legjobb estéje volt! Húzd le a cipzárod, letérdelek és szeretlek! Most már tudom, nem kell félnem tőle!"
Szerinted mit reagál, aki beléd szerelmes?
b) nem jön be. Megjelensz annál, aki szerelmes beléd:
"Képzeld, letérdeltem Géza elé. Nagyon nem volt jó. Nem tudtam elviselni, hogy a számba rakta azt, amivel hugyozik. Letolta a torkomon, a hányinger jött rám. És belém spriccelt, sírva rohantam ki a fürdőszobába fogat mosni. Életem legrosszabb élménye. Ugye megérted, hogy nem pippantalak le?"
Szerinted mit reagál, aki beléd szerelmes?
Szóval ha tényleg nem akarod megbántani, akkor szerintem most hagyd abba.
Ha ki akarod próbálni, hogy biszex vagy-e, akkor az egy más kérdés, biztos megér egy 69-et, de akkor miért aggódsz azért, aki szerelmes beléd?
Egész éjjel azon gondolkodtam, amit irtatok nekem.És belátom, hogy hatalmasat hibáztam! Nagyon rossz döntést hoztam, amit szeretnék helyre hozni! Mindent meg fogok tenni, ami tőlem telik! Ezért arra gondoltam, hogy a mai nap igazán a kedvében fogok járni!
Beszéltem a lánnyal és meghivtam őt a kedvenc éttermünkbe (gyakran szoktunk oda járni, mindketten imádjuk), nagyon szeretünk ott pizzát és tésztaféléket enni. Nem tud róla, de meglepetés képpen, viszek neki rózsát, mert ez a szerelmesek jelképe és imádja is ezt a növényt!
Sőt, fölajánlottam neki, hogy akár moziba is mehetünk, vagy sétállni is! Amihez csak kedve van, azt fogjuk csinálni! Utána pedig, amikor elfáradtunk, átmegyek hozzá és ott is alszom! Nézünk egy filmet, beszélgetünk sokat, teázunk, játszunk a kedvenc társasjátékával (imádja a Monopoly játékot és mindig boldog, ha játszok vele) és külön kiemeltem, hogy a nap végén szeretnék "Egy csodálatos és romantikus éjszakát!"
NAGYON boldog volt és azt mondta, aranyos és kedves vagyok! :) Természetesen izgulok, de úgy érzem, minden rendben lesz. A másik lánnyal pedig, akivel eredetileg aludtam volna ma és csupán haverok vagyunk, szintén megbeszéltem mindent. Azt mondta, nincsen semmi baj, szerinte is ez volt a helyes döntés és nagyon sok sikert kivánt nekem a mai napra! Azt mondta, legyek gyengéd, romantikus, figyelmes azzal a lánnyal, aki szerelmes belém!
CSODÁLATOSAN érzem magam! :) Nagyon szép volt az esténk és minden a lehető legjobban alakúlt! Olyan boldog vagyok, mint életemben, talán még soha! Nagyon kellemes volt a vele töltött idő, az éjszakát pedig megkoronázta, hogy volt szex is. És NAGYON élveztem! Ő is én is, mindketten!
Nap közben elmentünk a kedvenc éttermünkbe, ettünk finom pizzát és tésztát is. Nagyon boldog volt, amiért vittem neki rózsát és jólesett neki a gesztus. Utána sétálltunk az étteremhez közeli parkban és beszélgettünk sokat, majd felmentünk a lakására.
Ittunk egy teát, majd összebújtunk a kanapéján. Nagyon érzelmes pillanat volt számomra, egyre közelebb öleltem őt magamhoz, puszilgattunk egymás kezét és vállát, komoly dolgokról beszélgettünk. Aztán elkezdtünk nézni egy filmet, de sokáig nem jutottunk vele, mert alig kezdtünk bele, én közeledtem felé. Elkezdtem puszilgatni a nyakát, az arcát, utána pedig, bár borzalmasan izgúltam, megcsókoltam őt.
Őszintén szólva, eléggé meglepődtem, hogy volt bátorságom a kezdeményezéshez, eleinte féltem is, de utána már könnyen ment a csókolózás. Rengeteget csókolóztunk és elkezdtük gyengéden simogatni egymás melleit, majd eljutottunk az ágyába. Annyit kértem tőle, hogy legyen nagyon gyengéd és óvatos, finom velem, mert most még minden nagyon új nekem. Azt mondta, hogy annyira gyengéd lesz és érzelmes, amennyire csak tud.
Idővel azon kaptam magam, hogy a hátamra fektetett és elkezdett vetkőzteti. Végül minden ruhámat levette rólam és elkezdte puszilgatni a nyakam, a pocakomat, utána pedig ki is nyalt. Nagyon élveztem a dolgot, csodálatos volt, imádtam a pillanatott. Annyira ügyes volt, hogy el is élveztem, ami tényleg jólesett a lelkemnek. Utána én is levetkőztettem őt, kinyaltam. Nekem sajnos nem sikerűlt eljuttatnom őt a csúcsra, amit nagyon bánok és sajnálok. :( Bevallom őszintén, bűntudatom volt és rengetegszer elnézést kértem tőle, mire ő azt mondta, hogy nincs semmi baj, hiszen még TELJESEN kezdő voltam és látta rajtam, mennyire aggódok, izgulok, igyekszem kedveskedni neki.
Azt mondta, az a legfontosabb, hogy meghitt volt a pillanat és láthatóan mindent beleadtam. De egyébként, tényleg gyönyörű volt számomra a dolog, nagyon tetszett nekem a nyalás során a punci íze, illata, tapintása, szépsége, minden. És egyáltalán nem bántam meg a dolgot, sőt, életem egyik legjobb pillanataként fogok emlékezni rá.
Ha jól emlékszem, olyan 3 órán át szexeltünk, utána összebújtunk és beszélgettünk. Rengetegszer megköszöntem neki a dolgot és elénézést kértem, amiért nem tudtam eljuttatni a csúcsra, bűntudatom volt. Azt mondta, nincs az ég világon semmi baj, ő nagyon boldog és fantasztikusan érezte magát. Illetve azt is mondta még, hogy annak ellenére, először szexeltem lánnyal, nagyon ügyes voltam.
Sokszor elmondta nekem, mennyire szeret engem és hogy szerelmes belém. Megkérdezte tőlem, hogy tudnám-e viszont szeretni őt szerelemből, vagy hogy ez az egész csupán egy "kaland" volt a számomra. Azt mondtam, hogy nagyon-nagyon-nagyon szeretem és egyre inkább azt érzem a szívem mélyén, képes lennék szerelemből is szeretni őt. Csodálatos nőnek tartom, aki rendkívül kedves, kreatív, szerény, gyönyörű és mindig nagyon segítőkész. Azt mondtam neki, hogy szeretnék járni, kapcsolatban lenni vele és hogy szerintem idővel képes leszek szerelemből is szeretni őt, de már most is nagyon kedvelem.
Ma reggel pedig mindketten nagyon boldogok voltunk és elbúcsúzásnál rengeteget csókolóztunk. Szóval, minden nagyon jól alakúlt. Hivatalosan is járunk és nagyon szeretjük egymást. :)
Köszönöm szépen a támogatásotok, mindannyian nagyon kedvesek voltatok! Hatalmas hálával tartozom nektek, amiért elmondhattam az érzéseim és segítségemre voltatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!