Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy egy lány oda ment hozzátok ismerkedni? Ha igen, hogy történt, hogy fogadtátok?
Lányokhoz vagy fiúkhoz szól a kérdés?
Én pasi vagyok. Előfordult, hízelgő és szívesen fogadom a nyitást, közeledést.
Velem csak olyan volt, hogy láttam rajta, hogy jönne, de nem meri rászánni magát. Aztán rámosolyogtam, de ennek ellenére sem mert odajönni. Nekem tulajdonképpen van barátnőm, így nem erőltettem a dolgot. Mindenesetre cuki volt. Szerintem abban semmi rossz nincs, ha odamész. Vagy foglalt vagy nem leszbikus puff, és akkor mi van? Valószínűleg többet úgysem találkoztok, meg ezen szerintem egyébként sincs mit szégyellni. Viszont, ha esélyt se adsz, akkor meg lehet sok ember mellett mész el, akikkel lehetne akármi is.
Ezen kívül még olyan volt, hogy az egyik havernőmmel beszélgettünk meg kajáltunk egy gyorsétteremben és egyszer csak bejött egy csoport, közülük az egyik lány nagyon szép volt. Aztán a havernőm odament hozzá, megmondta neki, hogy milyen szép. A lánynak nem is azzal volt problémája, hogy egy lány ment oda hozzá, hanem, hogy hogy lehet az, hogy őt bárki is szépnek tartja. Sajnáltuk szegényt, rettenetesen önbizalomhiányos volt.
Igazából egyik sztorim se teljes, de azért remélem kicsit segít. Abszolút nem tapasztaltam még semmi rosszat sem én, sem a barátaim/haverjaim. Szóval hajrá!
És hogy hogy fogadnám? Tetszene, hogy ennyire bátor, de valószínűleg visszautasítanám, mert foglalt vagyok. Ha ennek ellenére meg akarna ismerni, elképzelhető, hogy elmennék vele kávézni vagy akármi. Aztán vagy összebarátkozunk vagy volt egy jó délutánom. Mondjuk én elég spontán ember vagyok, a páromat pl. már nehezen lehetne ilyesmire rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!