Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anitaaaaaaaaaa kérdése:
20 éves lány vagyok, és már 3 éve érzem, hogy nem csak a fiúk vonzanak, hanem a lányok is. Itt nem lehet ismerkedni lányokkal, mert nem elfogadóak az emberek. De ettől függetlenül ha lenne valakim mindent megtennék érte. Mit tegyek? :/
Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 10:54
1/7 anonim válasza:
Az "itt" azt akarja jelenteni, hogy a környezetedben ahol laksz? :/
2/7 anonim válasza:
Keress valakit magadnak a neten, és próbáld ki, nem fogod megbánni!
Fantasztikus érzés, mikor beteljesedik az álmod, én már csak tudom,hasonló helyzetben voltam!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
ha lenne kivel, akk kipróbálnám xd
2016. okt. 11. 13:40
4/7 anonim válasza:
Kapcsolat is szóba jöhet vagy csak szex?
5/7 anonim válasza:
Èn is vágyom egy ilyen légyottra . Van párom . Imádom , szeretem . De vannak olyan pillanatok amikor beindít egy szép női mell is és úgy megsimogatnám vagy egy formás női popsit . Voltam már lánnyal is de csak úgy mikor az előző párommal meg egy csajjal hármadba csináltuk .
6/7 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is mint te. Valóban nehéz ismerkedni, pláne ha még nagyon új ez a helyzet és bizonytalan vagy. Neten talán könnyebb az ismerkedés, mert nem személyesen jön létre az ismeretség. A társkeresőkkel vigyázz, mert sokan másnak adják ki magukat, ettől függetlenül azonban elég hasznosak. De ha gondolod írhatsz üzenetet is. :) 19/L/Bi
7/7 A kérdező kommentje:
írtam :) :3
2016. okt. 13. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!