Nagy orrtól függetlenül lehet szép egy lány? Többi lent.
Szóval, nekem az a problémám, hogy nagy orrom van.Egy kis dudor is van rajta ráadásul, mert kiskoromban elestem.Eddig hihetetlenül kevés megjegyzés jött arra, hogy nem szép.Szerintem elég nagy, bár lehet, hogy csak én képzelem be, hogy olyan hatalmas?
És, ha valóban csúnya orrom van, attól még nekem is ugyanúgy megvannak az esélyeim pl egy fiúnál, mint a többi lánynak?
14/l
Egy csomó srác szerint cuki :D
Meg aztán ha nem kapsz rá megjegyzéseket akk tuti nem brutális pedig ma a világban már több a gyökér mint a virág ha érted h értem ;)
De ha gondolod priviben küldhetsz képet
14/L
Összkép jobban számít, mint egy-egy szépséghiba.
Nekem is hegyes nagyobb orrom van széles is szemből, oldalról meg hegyes, kb. ilyen:
Ettől még lehetsz szép és nőies. Nézz meg pár hírességet, akiknek nagy az orruk. Vagy ott vannak az afroamerikaiak is, nekik eleve esélytelen a kis orr. Mondjuk a sztárok 99% meg is plasztikáztatja, azért olyan tökéletesek...
Sarah Jessica Parker
Nia Vardalos
Vagy ezek:
Érdekesség:
Az orr már nem divat a nőknél.Minél kisebb annál jobb. Lehet 50 év múlva már mindenki leműtteti az egészet. :D A mostani barbie babáknak szinte már nincs is orruk ha megfigyelitek :D
De talán már elterjednek lassan az élethű babák is. :)
Képzeld én még megjegyzéseket is kaptam rá, egy ideig zavart de aztán úgy voltam vele, hogy nem érdekel és nagyon elégedett vagyok magammal.
Nagyon jó esélyeid lehetnek a fiúknál, ha mindemellett szerethető is vagy, nem mint a kistinik 80%a :)
Muti. :D
Amúgy volt egy-két lány ismim, akiknek kifejezetten nagy orruk volt, de attól függetlenül szépek voltak, és nem volt zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!