Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mas egy biszex lannyal ismerkedni?
Figyelt kérdés
En is lany vagyok es o is. En soha nem ismerkedtem biszex lannyal elotte es oszinten szolva fogalmam sincs hogy mikor sertodikmeg meg ilyesmi mert nem nyilvan valo. Sokszor nem tudom eldonteni hogy micsinaljak mit irjak mert nem olyan mintha egy fiuval beszelnek. Nem tudom, a lanyok inkabb altalaban kimondjak vagy varjak hogy kerdezz, tudakolozz? Valami tanacs hogy hogyan alljak hozza?
18L
2016. jan. 19. 20:28
1/2 anonim válasza:
Ezt biztos tudod, de egy lányok sokkal érzékenyebbek a fiúknál. Úgy viselkedj vele mint más barátnőddel.
2/2 anonim válasza:
Féltékenykedhetsz mindenkire, kb ennyi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!