Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, amit csináltam?
Ha van egy kis gerinc benned, akkor elmondod "párodnak".
Hogy számotokra mi, azt majd eldöntitek.
Kaland és megcsalás teljesen más műfajok.
A kaland nem "komoly" dolog. Olyankor az ember nem kívánja felrúgni a meglévő JÓ KAPCSOLATÁT. Egyszerűen testi- lelki örömöt keres magának.
A kaland lelki terhét a kalandozó VISELI. NEM TERHELI EZZEL A PÁRJÁT.
A megcsalás komoly dolog, megcsaláskor az ember változtatni akar a meglévő MÁR NEM JÓ kapcsolatán. És ezt már kötelező elmondani.
Aham 3-as.
És aki a jó párkapcsolatában csalja meg a másikat? Esetleg párkapcsolat elején? Arra milyen sz.rszagú kifogásod van?
#3 Lajos... Nem jól tudod, ne haragudj. Ellenben remek kifogást csináltál. Tényleg nagyon jó lett. Már már hihető is. :D
Megcsalásban ott a "csalás", ez akkor következik be, ha a közös, konszenzusos kereteket szánt szándékkal áthágod.
A hazugság erről vagy a bevallás más kérdés.
Attól függ a megcsalás, hogy
1: Egyáltalán ki lettek-e kristálytisztán mondva ezek a keretek?
2: Konszenzusosak voltak-e?
3: Áthágtad-e ezeket?
Rettenetesen egzakt és tiszta fogalom.
Ezek a keretek viszont lehetnek bármilyenek, ez csak a két emberen műlik.
Ahogy a jogban, úgy itt sincs utólagos szabályozás. Minden keretet előbb meg kell hozni közösen, csak utána lehet érvényben.
#3 Elmesélted a minta példáját annak, hogyan kell megalkudnod a saját lelkiismereteddel.
Nem véletlen ennyire elbaszottak a mai gyerekek, ha ti neveltétek őket. :D
Még itt, GyK-n is ritkán olvasok akkora agyrohasztó ökörséget, mint a 3. komment. Senkit sem hallottam korábban ilyen szépen megideologizálni a félrekúrást.:D
Egyébként igen, a párodtól kell megkérdezned, hogy elítélendőnek tartja-e. A szememben hibát követtél el, leginkább mert úgy mentél bele a dologba, hogy fogalmad sem volt, mit gondol a másik az ilyesmiről. Hogy nálatok mi fér bele és mi nem, illetve mi a bocsánatos bűn, azt nem mi fogjuk eldönteni, hanem ti.
Én simán kidobnálak ezért, amúgy sem tudnék lefeküdni olyan nővel, akiről tudom, hogy még egy másik nővel is bármikor megcsalna. Gerinctelen vagy.
Ha szemernyi jó érzés is van benned, elmondod a másiknak.
(amaz meg mi a fenét keres kint? hogy hagyhatott itthon?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!