Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig kétszer nyúltam fel magamnak análisan és eléggé élveztem, elképzelhető hogy egy farokkal is ugyanígy élvezném? Vagy fájna? Hiszen eddig csak 1 ujjal csináltam.
egy farok lényegesen vastagabb, de ha megfelelően van előjáték, ami ahhoz kell hogy kitágulj, akkor nem fog nagyon fájni, vagy csak első 1-2 alkalommal...
Minden az odafigyeléstől függ :)
Azért a farok elég más műfaj. :)
Ha elég jól felkészít a partnered az előjáték során, van elég síkosító és szépen eltalálja a prosztatádat, akkor nagyon is élvezhető.
vagy igen vagy nem.
ember függő.
volt csajom akinek egyből tövig toltam és megsem mukkant.
a máski a makk után nyafizott,hogy fáj.
nálamis hasonlóak voltak.
az első az qrva szar volt.
a 2már elég mélyre tolta.
persze függ a póztól is,nekem állva volt jó.
a lányokak azonos pózban voltam.
Ha jól ki lenne tágítva akkor nem fájna.
Bennem már volt farok ott és ha a párod odafigyel rád akkor nem fog fajni.
Ne sajnáljátok a síkosítót és az időt
Igaz, hogy én lany vagyok de a fiúknál is biztos ugyanígy működik
Engem már megraktak egy párszor. Amikor betették akkor kicsit fáj, de azt kibírod aztán utána amikor bent van akkor már nem probléma, póz váltáskor se. Érzed hogy benned van (mondjuk lovagolsz rajta) de nem fájdalmas.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!