Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek, mit tévő legyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mit tévő legyek?

Figyelt kérdés

Egy biszex fiú vagyok.

Kb 3-4 éve jöttem rá,hogy a fiúkat is szeretem.

Évekig nem bírtam elfogadni.

Úgy érzem,hogy kezdek beleszeretni egy fiúba.

Szerintem ő nem így érez irántam.

Gyakran sírógörcsöm van.Már gyakorlatilag depressziós vagyok,nemcsak emiatt(az életbeli kudarcok miatt.

Néha úgy érzem,hogy felesleges vagyok.

Nem tudom,hogy mihez kezdjek:(

2017. jan. 29. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a pontos kérdés ?
2017. jan. 29. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy bevalljam e neki az érzéseimet vagy ne?
2017. jan. 29. 21:53
 3/4 kovpet ***** válasza:
84%

Hetero srácba beleszeretni szívás.

Ha nem gáz utána, akkor megbeszélheted vele, hogy mit érzel, de ha ő nem viszonozza, akkor vége lesz a "barátságotoknak" is. Azért írom idézőjelbe, mert részedről ez nem barátság most sem.

Ha pl egy osztályba jársz vele (vagy egy helyen dolgoztok, de szerintem te ennél fiatalabb vagy), akkor én nem mondanám el neki. Ha rosszul reagál, akkor utána nagyon rossz lesz egy helyen összezárva lenni vele akár még évekig.

Keress inkább célzatosan partnert, akiről tudod, hogy szintén meleg vagy bi.

2017. jan. 30. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? :) nem könnyű helyzet, de még azis lehet hogy őis biszex és ugyanúgy érez..:D egyszer voltam hasonló cipőben és csak később derült ki hogy őis biszex amikor már késő volt
2017. jan. 30. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!