Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Nem tudok ismerkedni.
Hello mindenkinek. Van az életemben egy pont, amiben igen csak hiányos nekem minden, ez pedig a csajozás/szex.
Nem tudom hol lehetne ismerkedni egyedül. A barátaim nem járnak bulizni és csajok sincsenek a társaságunkban.
Amúgy nem vagyok egy szerencsétlen, (vagyis de, csak nem olyan értelemben), sportolok(képet is tudok küldeni), igényes vagyok, mégsem tudok senkivel sem ismerkedni, mert a munkahelyemen sincsenek csajok, stb, hol a fenébe lehet akár csak szexre egy csajt felszedni itt pesten? Ég a pofámról a bőr és tudom, hogy szánalmas, de hátha.. (akár innen) 24f
Probald meg a badoot
Nekem is ez volt a helyzet csak lányban
Aztán ott rátaláltam mostani páromra azóta is egyutt vagyunk :)
Sok sikert ;)
az interenetes randi sose fog működni.
fjleszd magada problémés területeken, nóbeszélgess csajokkal, sokkal nagyobb feeling mint képeket küldözgetni egy nevenincs oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!