Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a gumi! Mi tévő legyek?
nyugodtan mondd el mi történt a nőgyógyász azért van hogy segítsen, látott már meredekebb dolgokat is, és ilyesmi bárkivel előfordulhat.
jobb ezzel a szoveggel odamenni mint amivel a többség megy hogy helló tegnap este átment rajtam egy fél focicsapat kéne egy tabletta
A lényeg, hogy minél előbb menjetek! 72 órás a tabletta, de a 3. napon bevéve már nem valami sokat ér, talán 50% hatása van!
Ma még nem kell aggódni, hatni fog, de holnapig semmiképp ne halasszátok!
Nekem csak receptet adtak és megnyugtattak! Vizsgálat akkor épp nem volt, mert elmondtam, hogy 1 párom van és hogy rendszeresen járok szűrésekre! :) Akivel egy buliban történik ilyen, azt nyilván megvizsgálják, nehogy erőszak jelei legyenek, amit esetleg a sokk miatt eltitkol!
"Elmegyünk nőgyógyászhoz esemény utániért,de nagyon kellemetlen lenne elmondani,hogy mi történt"
Igaz. Végülis abirtuszra menni sokkal jobb buli.
"Sosem voltam még nőgyógyásznál"
De baxni azt tudsz.
"Megvizsgál lent is?"
Nem, csak a füledet vizsgálja meg.
"Miket kérdez?"
Évszámmokat, verseket, másodfokú egyenlet megoldó kulcsokat.
" Légyszives,akinek volt hasonló szituációja segítsen."
Használd a nemlétezőagyadat.
" 18/L"
Jó ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!