Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz valaki biszex/meleg?
Van egy fiú ismerősöm, aki már 2x regisztrált olyan oldalra, ahol alkalmi szexpartnereket lehet keresni. Azt írta főleg fiúkkal szeretné kipróbálni. Mióta tudja hogy tudok a dologról elküldött a francba, elmondott minden k...nak (lány vagyok) és nem beszél velem. (Semmi elítélendő dolgot nem mondtam csak annyit hogy ha nem akarja felvállalni, akkor ne adjon meg magáról ilyen egyértelmű adatokat, mert már így is sokan tudnak a dologról).
A srácról tudni kell, hogy pszichológiai gondjai is vannak, öngyilkos hajlamok. Többször írt olyat magáról hogy ő egy senki meg selejtes és nincsenek barátai. Most egy fiatalabb lányt szédít, aki nagyon messze lakik tőle. Állítása szerint járnak, de a szavaiból úgy veszem ki, hogy csak élvezi hogy érdekli a lányt de semmi több.
Az illető nagyon fontos nekem, nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Rám fogta az öngyi kísérletét, hogy az én hibám, mert hogy depressziós volt és én meg sokszor írtam neki, hogy épp ide meg oda megyek a barátaimmal. A szülei nullák, csak én foglalkoztam vele mindig is, most meg fáj, hogy ilyeneket mondott.
Mit kéne kezdenem a helyzettel? Lehet hogy nem is biszex csak a szeretethiány váltotta ki belőle valahogy? Mert amúgy ő azt mondja nem biszex, de hát ott volt az oldalon 2x is, azt nem is tagadta.
szia, felismerem magan a srac leirasaban, a kulomsebg hogy en mindezeket eltitkolom,de nincs is kinek nagyon mondjam :)) (itt anonim vagyok)
De attol hogy egy fiu fellep biszex/meleg oldalakra az nem jelenti hogy fizikailag is megtenne, lehet csak perverz fanteziabol... En legalabb azert teszem, sokszor fellepek mindenfele oldalra masvalakinek adom magam, es fantezialok akkar biszexualis dolgokrol, de csak annyi MESEK. nem tennem meg fizikailag.
Ha valaki megtudna hogy ilyesmikrol erdeklodok, en is valoszinuleg kurwanak neveznem, es kerulnem mind a kutya a lancot :D
Nekem is csaladi gondjaim ,ongyilkos hajlamaim vannak, a "szeretet" szo idegen kifejezes,a szexualitas taboo dolog, mindig csak en szerettem a lanyt de ugy hogy a lany nem is tudta hogy kedvelem. max ha eszrevette hogy figyelem ..... olyankor nagyon megszegyeltem magam.
23/f
Talan probaltal vele eloben beszelgetni kettesben?nem mindegy ha a netten csatteltek vagy eloben.
Szepen pihent aggyal elmagyarazd neki hogy zajlanak a dolgok, megkerdezd tole minek is viselkedik ugy? ilyenkor persze nem kene dicsekdjel pld hogy mesz a barataiddal a varsoban.. mert ha o nem eszlelt ilyeneket frusztralja
Jól sejtem, hogy a srác gátlásos, félénk és 99% hogy szűz is? Nagyon sok ilyen próbálkozás végső elkeseredésből fakad, ahogy Te is írtad.
Elnézést amiért ezt írom és talán kapom is mínuszokat, de a legjobb amit tehetsz vele, hogy lefekszel vele. Lehet hülye ötlet... de hatalmas előre lépés lenne neki. Tudná mit hagy ki és menne a dolog után. Persze megvan az esély, hogy utána szerelmes lenne beléd. :)
Nehéz kérdés, beszélgess vele. 30/F
#3 vagyok - akkor viszont jó eséllyel tényleg bi, csak nem meri még bevallani magának sem.
Hát igen, ehhez idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!