Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Főleg aktívok válaszát várnám. Biszex, illetve meleg vagyok?
29 éves vagyok, de sajnos elég kevés a tapasztalatom a szerelem/szexualitás terén. Viszont azt hiszem bi vagyok, de mivel vallásos
iskolába jártam így csak a kora kamaszkori (kb. 12 voltam) élményekre tudok támaszkodni, egyik fiú unokatestvéremmel.
Az utcán egyébként a nőket nézem meg, de valahogy nem bízom bennük, bár magamban se igazán.
Olyan 19-20 éves koromtól izgatott megint annak gondolata hogy fiúval legyek, de csak passzívként tudnám elképzelni magam, és nem hiszem hogy szívesen szopnék, (esetleg 69-ben) inkább szopatnék. Ennek alapján ez csak fantázia nálam mert nincs nőm? Vagy biszex vagyok? Flörtölgettem férfiakkal is a neten de végül részben a távolság miatt ebből általában nem lett semmi. Sajnos picit nehezen ismerkedem, szóval ezért is olyan hiányos az önismeretem.
Minimum biszex vagy :)
Merre laksz?
Szia,
Szerintem bi vagy, hogy ha arra vágysz, hogy pasival szexelj ráadásul passzív szerepben. Ez egyértelmű. Szexuálisan bejönnek a nők? El tudod képzelni? Írj, ha gondolod én is borsodmegyei vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!