Szerintetek ez milyen férfi kabát? Mennyire tetszik nektek? Főleg lányok és hölgyek válaszát várom, de írhatnak férfiak is. Kép lent.
Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék kérni, hogy mennyire tetszik nektek ez a férfi kabát. Előre is köszönöm szépen a válaszokat. :)
19/F.
2016. nov. 23. 18:06
1/9 anonim válasza:
Gagyi már bocsi :D az anyaga alapján akár kínai is lehet, az állásából meg azt mondanám, hogy egy nagyapám korabeli valakinek elmegy, de csak azért mert őt már annyira nem nézik meg az utcán :D télikabátot nem rövid időre vesz az ember, szerintem költhetsz rá egy kicsit többet
2/9 anonim válasza:
Én hirtelen azt hittem, szemeteszsák.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2016. nov. 23. 20:00
4/9 anonim válasza:
én innen vettem kabátot, nekem nagyon bejönnek a cropp cuccok és minőségiek, árban azért ne a legdrágábbat nézd ki de van középkategóriás is
5/9 anonim válasza:
Ez nem férfi kabát, ez fiú kabát. A korodban még elmegy.
6/9 anonim válasza:
Pont hogy nem, mert sokkal kritikusabbak a fiatalok az ilyesmire...ha gáz a cuccod hamarabb kiszurják
7/9 anonim válasza:
Nem látszik belőle sok. Idén nagy divat ez a szín, úgyhogy nem foghatsz vele mellé. Szerintem jó lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. nov. 24. 20:52
9/9 anonim válasza:
Nem tetszenek a nagy mellkas zsebei, de manapság ez a divatos. Az anyaga se a kedvencem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!