Nektek tetszik ez a cipő lányok egy fiún? 21/F
2016. okt. 15. 19:05
1/9 szandi1993 válasza:
Nekem személy szerint kicsit nőies...
2/9 anonim válasza:
ez egy szimpla fehér sportcipő, bocsi, szabadidő cipő. most hasra kellene esnem a látványtól? vagy mégis mire akarsz a kérdéseddel utalni?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen ez egy sima fehér cipő, nem vártam semmit, csak szimplán egy felmérem, h kinek tetszik, kinek nem ennyit vártam :)
nem akartam superstart... így e mellett tettem le a voksom
2016. okt. 15. 19:25
5/9 anonim válasza:
nem rossz, de egy non jobban allna , tul noies valahogy.
7/9 anonim válasza:
Ha belülről nem rózsaszínes lenne akkor azt mondanám hogy igen tetszik (egy farmerral, fehér pólóval). Egyszerű de én szeretem az ilyet^^
8/9 A kérdező kommentje:
Haha igen, én így hordom pont, am a valóságban nem rózsaszín, ilyen bőrszínűnek mondanám, vagy fura drapp színű XD akkor nem vettem volna meg:D
2016. okt. 15. 22:28
9/9 anonim válasza:
Már bocsi :D
De én személy szerint leszarom, hogy milyen cipő van egy fiún. :)
Am átlagos kis cipőcske. Megveheted, ha tetszik, megengedtem... :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!