Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a srác biszex lehet?
Van egy nagyon helyes srác a suliban, két évvel idősebb nálam, viszont nem tudom hogy biszex-e mivel barátnője is van neki..
Még egy szót nem beszéltem vele. Hogyan kéne elkezdenem?
Mármint a Firefox-ban nem, az explorerben sikerült megnézni...
Tudja a fiú, hogy nyilvánosan felraktad a képeit, hogy biszex-e? Amerikában millió dollárra perelhetne ezért... :(
4. vagyok.
Bekaphatjátok. Én is voltam kamasz koromban vékony alkatú, magas és hosszú hajú.
ÉS MAI FEJJEL TELJESEN JOGOSAN MONDOM AZT, HOGY AKKOR BU ZISAN NÉZTEM KI. Nem tudom ebben mi olyan nagy szörnyűség ezt elismerni, hogy valaki egyszer volt, amikor nem nézett ki férfiasan, hanem inkább lányosnak, vagy hominak tűnt. Ahhoz kell inkább bátorság, hogy ezt valaki bevallja magának.
5-6: Nekem Firefoxom van és megjelennek a képek rendesen.
Az is nagyon szomorú (és undorító, hányinger keltő) hogy az USA-ban ilyenért tényleg perelni lehet, amit te mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!