Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki biszex/meleg fiú, srác körülírná, hogy pontosabban milyen ézrés orális szexben részesíteni egy másik ffit?
Jó!
De mit vársz? Hogyan írjuk le ezt? Az érzést érezni kell, nem lehet leírni. Ás mindenkinek más és minden farok is más.
Én az aktív oldalát próbálnám ki.
Szintén évek óta tervezem :D
22/F
#4:
Ha szép farkad van, szívesen leszoplak!
igazából leírhatatlan, de megpróbálom neked.. :)
Mikor már úgy kapod be hogy áll akkor valami nagyon meleget érzel a szádba és ahogy húzgatod neki közbe, nyalod a makkját majd végig az egész farkát érzed hogy mennyire éélvezi, az elég jó érzés. majd mikor már annyira felizgattad hogy remeg és nyögdényel kezded érezni hogy egyre melegebba a farka és lüktet, már élvezni akar.. Ilyenkor én még kicsit szoktam húzni, meg-meg állva élvezés előtt, majd kicsit gyorsítok és amikor eldurran, érzed hogy az egész teste remeg majd valami forrót a szádba és áhh az fantasztikus, közbe pedig tudod hogy milyen jó is csináltál neki
fizikailag:
vedd a szádba az ujjad és szopd.elélvezi nem fogsz de kb.: ugyanaz egy bőrbevonatu rúd.esetleg markolszd egésznap a farkad akkor a faszszagu lesz,teljsebbé teszi az élményt.
lelkileg:örülsz hogy boldoggá teszel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!