Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok meleg? .
Figyelt kérdés
Néha azt kívánom bárcsak lánynak születtem volna, hisz akkor ténylegesen lenne esélyem a helyes, izmos pasiknál, viszont néha van hogy lányokat dugnék. Hosszú távon egy barátnőt szeretnék, rövid távon meg akár egy srácot aki izmos, helyes, és jól megdugna/megszopatna.2016. szept. 20. 05:41
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen hülye vagy. Nulla értékrenddel.
2/7 A kérdező kommentje:
Miért lennék az?
2016. szept. 20. 05:44
3/7 anonim válasza:
Gondolkozz azért el az első válasz adó kommentjén....(!)
4/7 anonim válasza:
Szerintem biszex vagy, de lesz itt más véleny is. Az, hogy szeretnél csaj lenni, hogy jó pasid lehessen, de ugyanakkor hosszútávon barátnőt szeretnél, a biszexualításodat igazolja. Ez nem gáz, vannak így mások is, köztük én is. Tőled talán annyiban különbözök, hogy nem csak a passzív szerep érdekel, hanem az aktív is. Ugyanakkor nővel volt, illetve van párkapcsolatom, és nem cserélném el egy pasiért se.
5/7 anonim válasza:
Én meg szívesen szopatnek fiatal srácot,ha gondolod írj!
6/7 anonim válasza:
Biszex vagy valószínű,aki a passzív szerepet kedveli.
7/7 anonim válasza:
Pontosan így vagyok én is, mint te
később szeretnék családot is, de egyelőre még élvezem a szabadságot :)
sokan vannak így szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!