Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok, ti élvezitek ha tartósabban csak férfiakkal vagytok, ha csak titeket dugnak meg?
Nem hiányzik az érzés, hogy bedugd valamibe a farkad (mint egy pinába)?
Mondjuk az utóbbi hónapokban csak férfival/férfiakkal voltatok és a farkatok nem járt mostanában semmilyen lyukban. Nem hiányzik?
ha tartósan férfival vagy akkor nyilván szereted és nem vágysz nőkre csak rá.
ha néha összejártok szexelni akkor meg senki se tiltja meg, hogy nővel is legyél
1. Mit nem lehet érteni? Én biszex vagyok, de a férfiakat is dugni szeretem. Viszont ismerek olyanokat, akik hónapokig nincsenek nőkkel csak férfiakkal és közben keféltetik magukat.
Férfiként én viszont vágyom arra, hogy a farkam valamilyen emberi lyukban járkáljon ki-be. És ezért kérdezem azokat a férfiak, akik a seggüket csak töcsköltetik de ők nem akarnak más férfi seggébe hatolni, hogy ők erre az egész dologra hogy gondolnak akkor?
Az meg nekem szomorú, ha valakinek az intelligencia ennyire fontos mércéje, hogy mennyire használ káromkodásokat, vagy alpári szavakat a beszédében.
2: De vannak férfiak, akik más férfiakkal csak passzív szerepben vannak dugáskor. Erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!