Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a biszexuális férfiak nagy része, hogy a férfiakra jobban gerjed, de nem járna férfiakkal, csakis nőkkel?
Én többször voltam biszexuális férfiakkal és ez szinte már "alap" náluk, hogy nem játszanak az érzelmek.
De elmondásuk szerint nekem elmondták, hogy szexuálisan sokkal jobban ki tudják élni magukat pasikkal, a nőkkel max olyan "érzelmes" szexre képesek.
Egyikük elmondta, hogy pasik nélkül nem tudná elképzelni az életét, de viszont volt barátnője és nem az az egyetlen biszex férfi akinek volt barátnője, akivel együtt voltam.
Tehát ez náluk úgy működik, hogy van egy lány, akit szeret, de a jó szex hiányzik pasikkal?
Van egy lány, aki kell a külvilágnak, akit fel tud vállalni, de nem kívánja. Viszont társadalmilag elfogadott, hogy egy férfi és egy nő együtt él.
És vannak a pasik, akikkel megéli a szexualitását, mert amúgy csont buuzzziii, csak soha nem fogja felvállalni a világ előtt.
Aki biszex, az kívánj a nőket (is), és ki tudja élni velük minden vágyát, sőt vannak olyan vágyai, amit csak nővel. Elvégre a forró nedves punccci az ő kiváltságuk, azt egy pasi nem tudja megadni soha.
Aki ebben nem talál élveztet, csak eltűri, és igazán a pasikkal élvezi csak a szexet, az meleg, de nem meri bevallani önmagának sem.
35/ bi pasi.
1. Akárhogy is kefélem egy férfi seggét és élvezek bele, abból soha nem lesz gyerek. Én nagyon szeretnék családot majd a jövőben és ezt egy nővel tudom elképzelni. Apa, anya, gyerekek
2. Ha van nővel bármilyen kapcsolatom (akár szex, akár tartós), akkor nem ismerkedem férfiakkal.
22/F,bi
De olyan is van, hogy meleg vesz el nőt a család miatt. Sajnos van ilyen is.
De ha nővel csak alkalmi van, miért ne ismerkedhetnél fiúval?
Utolsó, ebben van valami, én is voltam szerelmes lányba, még a szexet is kipróbáltam. De ettől még meleg maradtam.
De a szexuális vonzalom és az érzelmi vonzalom teljesen külön dolog, ahogy említetted. Nem látom úgy semmi értelmét, hogy csak a gyerekek miatt vesz el valaki nőt, aztán végig kurja az egész életét férfiakkal. Ez is gyakori jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!