Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a biszexuális férfiak nagy része, hogy a férfiakra jobban gerjed, de nem járna férfiakkal, csakis nőkkel?
Én többször voltam biszexuális férfiakkal és ez szinte már "alap" náluk, hogy nem játszanak az érzelmek.
De elmondásuk szerint nekem elmondták, hogy szexuálisan sokkal jobban ki tudják élni magukat pasikkal, a nőkkel max olyan "érzelmes" szexre képesek.
Egyikük elmondta, hogy pasik nélkül nem tudná elképzelni az életét, de viszont volt barátnője és nem az az egyetlen biszex férfi akinek volt barátnője, akivel együtt voltam.
Tehát ez náluk úgy működik, hogy van egy lány, akit szeret, de a jó szex hiányzik pasikkal?
Nős vagyok. Volt pár kalandom pasikkal az utóbbi időben. Az egyik meleg pasi érzelmileg is megmozgatott és pont ő volt az, aki halálra rémült ettől. Mondjuk (részben) jogosan, mivel tudta, hogy a házasságom miatt nem sok értelme lenne.
Hozzáteszem, hogy már évek óta semmi nem köt a feleségemhez, sem érzelmileg, sem szexuálisan. Ennek okait nem részletezném és azt sem, hogy még miért vagyunk együtt. Nem ide tartozik.
Akárhogy is kefélem egy férfi seggét és élvezek bele, abból soha nem lesz gyerek
És tegyük hozzá,egy nőt is lehet kefélni,hogy nem esik teherbe.A szexualitás nem csak a gyereknemzésért van.Különben csak peteéréskor lehetne csak szexelni mint az állatoknál.Illetve a bonobo csimpánz ami legközelebb áll az emberhez az biszex,ott mindenki szexel mindenkivel.
a házasságom miatt nem sok értelme lenne.
Ha meg már csak papíron vagytok együtt pl társadalmi okokból,pénz miatt akkor miért nem lehetne? Feleséged is azt csinál amit akar,mind két fél szabad.
Apa, anya, gyerekek
Lassan az összes nyugati országban lehet melegeknek házasodni,gyereket örökbe fogadni,én is ismerek egy párt két gyerekük van és nagyon boldogok együtt-Norvégiában.
A mai magyar társadalomban ez még mindig tabu.
pont attól változott ez meg mindenhol,hogy egy csomó meleg előjött,és látták,hogy milyen sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!