Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő vagy tapasztalatlannak számító bi és kíváncsi hetero srácok, ti milyen partnerrel szeretnétek megélni az ilyen irányú vágyaitokat?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 16:25
1/16 kiskivancsi79 válasza:
Tudom hogy nem könnyű kezdőként de nem könnyebb egy tapasztaltal tapasztalatott szerezni?
2/16 anonim válasza:
Igazából izgi egy teljesen tapasztalatlannal és egy tapasztaltal is, a lényeg az, hogy bejöjjünk egymásnak. Legalábbis így én vagyok ezzel! :)
20F/bi
3/16 anonim válasza:
Csak hozzám hasonló tapasztalatlan fiatal fiúval tudnám elképzelni.
4/16 anonim válasza:
én 1 fiatal kezdővel,és 1 tapasztalt idősebbel is.szerintem mind a 2-őnek megvan a maga varázsa!!!!
5/16 anonim válasza:
Én akár kezdővel és tapasztalttal is kipróbálnám 21f
6/16 anonim válasza:
Én egy fiatal kezdővel próbálnám ki.
7/16 anonim válasza:
Nekem mindegy,bár eddig mindkettő tapasztalt idős volt
8/16 anonim válasza:
Fiatal, bizonytalan kezdővel. ;) Én is kezdő vagyok valamilyen szinten.
9/16 anonim válasza:
Én egy hozzám hasonló,fiatal kezdővel.
22/F budapestről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!