Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznéd magad ha tudnád hogy a pasid elötted más férfiakkal is lefeküdt?
Férfi az, akinek a szájában vagy a seggében más férfi túrt a farkával? Kérlek hogy ne álljátok meg a lepontozást, de számomra nem.
23/L
2!
Es forditott helyzetben?
Olyan lanyt akinek a szajaba mar volt phina?
1. "Szájába már volt pina" - Ez értelmezhetetlen. Egy nő nem tud magába fogadni egy másik nőt. A férfiaknak rudijuk/cerkájuk van, amivel bele tudnak hatolni másokba. A nőknek lyukuk, amikkel be tudnak magukba fogadni másokat.
2. Heteroszexuális nőként nem tisztem dönteni arról hogy mi van azzal a nővel aki leszbizett már életében vagy biszex. Ezt majd a férfiak eldöntik, akiket érdekel, mert én konkrétan tojok a dologra, mert nem vagyok benne érintett.
Ha BI akkor mit kell megváltozni? Nem kell átmenni heteróba, hogy egy csajjal együtt legyen.
Annyi hülye Bi kérdés van, hogy már kezd fárasztani!
"Bi vagyok, de most éppen egy pasival járok, akkor most meleg vagyok?"
"Bi vagyok, de lefeküdtem egy csajjal, akkor most mégsem vagyok az?"
"Bi vagyok, de csak a férfiakhoz vonzódom"
4!
Latom Te is azok koze tartozol akik mindent megmagyaraznak , de ez akkor is ugyanaz!
Mindegy hogy no vagy ferfi!
Segitek!
A nyelvre gondoltam ami a noknek is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!