Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, akiről én úgy tudom, hogy hetero és csak férfiakkal volt eddig együtt, elkezdek hozzá közeledni és nem utasít vissza, akkor az most mit jelent?
Figyelt kérdés
1-2 éve ismerek egy nőt, akiről úgy tudom, hogy csak férfiakkal volt együtt stb, de nekem már az elején megtetszett és elkezdtünk beszélgetni kb fél éve és elkezdtem neki bókolni és flörtök vele. A flört látszólag nem zavarja, sőt zavarba jön és folyton mosolyog rám, sokszor zavarban van. Kimutattam neki, hogy én már kezdek többet érezni és azóta még jobban nyit felém. Szóval a kérdésem lényege az az, hogy itt van egy nő, aki hetero és tudja, hogy én hogy érzek iránta és mégse utasított még vissza és látszólag úgy tűnik, hogy megtetszettem neki.2016. okt. 9. 16:17
1/2 anonim válasza:
Nekem is van csaj haverom aki biszex mégis csak pasijai voltak komoly kapcsolatban, szóval aki nem ismeri eléggé gondolhatja róla hogy hetero. Szóval az általad említett nő is lehet biszex attól még hogy te nem tudsz róla :) 26/F
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) igen, ebben igazad van, csak nagyon mégse tudom hova tenni a dolgokat, hogy most akkor kölcsönös e a dolog vagy nem
2016. okt. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!