Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elmondta, hogy régebben férfiakkal is együtt volt. Most mit tegyek?
Lehet csak kíváncsi volt, nem hiszem, hogy most is tolná aktívan a biszexualitást.
Amúgy meg azzal, hogy elmondta, csak azt mutatja, hogy bízik benned
Ha téged nem zavar,hogy férfiakkal is együtt volt,szerintem díjazd az őszinteségét.
A lényeg,hogy most jól megvagytok,és szeretitek egymást.
Ha nincs gond,ne csinálj, próbálj meg bízni benne,mást úgysem tehetsz,különben nincs értelme az egésznek.
Fel év után ház vásárlás, hát hm.
Hát sztem nincs benne semmi nagy bumm, élvezte az életet.
A nagyobb para a közös házétel, félév után.
Ezt én nagyon! átgondolnám.
Az en ferjem pl biszex. Engem nem zavar, harmonikus a kapcsolatunk, szexualisan is, gyerekunk is van. Tudom hogy most alapbol le leszek pontozva, de azota hogy bevallotta nekem csak erosebb lett a kapcsolatunk (meg a kapcsolatunk elejen vallotta be egyebkent)
Ha pasival van (nem gyakran fordul elo) azt nem tekintem megcsalasnak, hisz tudok rola. Tartos kapcsolatot eggyel sem szeretne / tudna kialakitani, max szexre erdeklik a ferfiak.
Nalunk nincsenek feltekenysegi jelenetek. En is probaltam mar lannyal, kivancsisagbol, engem nem vonzott kulonosebben. De ettol meg elfogadom hogy masnak az lehet.
Ebben nincs semmi szerintem, plane ha oszinte veled es melletted nem csinalja ha te nem szeretned.
Tudom hogy nekem is csak egy szavamba kerulne ha nem szeretnem de en nem akarom megfosztani egy olyan elmenytol amibol nekem semmi rossz dolog nem szarmazik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!