Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan személlyel, akiről tudod, hogy régebben szexelt már azonos neművel és több mint 2 éven keresztül volt vele párkapcsolata?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 15:44
11/14 anonim válasza:
nem derül ki, hogy az illető fiú, vagy lány, de ha fiú, akkor simán összejönnék vele, mivel én is fiú vagyok.
Nagyon szeretnék már egy tartós párkapcsolatot.
12/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, és bi de ha fiú esetről van szó .. nem tartom kellemesnek a gondolatot nemtudom miért, én talàn úgy érzem hogy ha egy fiú egyszer kukira vágyik/ott, akkor ez megismétlődhet, én nő vagyok ès ha nem a kukira vágyom akkor élvezetre mindenképp, és nem azért mert egy fiú nem tud kielégíteni szimplán azért mert egy nő megérti a szexen kívüli dolgokat is. Ez sem azt jelenti hogy egy férfi nem, de én az eddigi tapasztalataim alapján írom. Mindenkinek más a véleménye, nekem ez:) azert igy fogalmaztam a nemiszerrol mert maskepp nem lehet:D
13/14 anonim válasza:
Ezt hivjak kettosmercenek kedves utolso!
Ha egy fiu kukira vagyik mar maglyara vele, de neked barmennyi nunat lehet nyalni az tok termeszetes!
14/14 anonim válasza:
Igen, volt ilyen barátnőm. Őrülten erotikus volt amikor szex közben mesélt a kalandjairól a nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!