Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszek még normális? 26/F évesen vágyom egy pasi érzéki érintésére+, de családot szeretnék később, van aki abba hagyta és normális párkapcsolata van?
a melegséget nem lehet abbahagyni. de igen, van, aki megházasodott.
vagy hazudik a nőnek és saját magának is, és magát elnyomva, boldogtalanul nevelik a gyerekeket.
vagy hazudik a nőnek, viszont ő maga félrelép férfiakkal, és így nevelnek gyereket.
vagy nem hazudik a nőnek, hanem kerek-perec megmondja, hogy csak "beard"-nek kell, vagyis a külvilág felé egy alibi feleség.
bi vagyok ,ezt már beismertem magamnak,csak nem tartom normális dolognak ,elrontom az életem?
de ez nem csak fellobbanás vagy mi :) ,lennék pasival is ,de majd abba tudom hagyni? valaki volt így?
feleségem nem alibinek használnám ...ha nem érzem hogy szeretem és elég ő nekem nem veszem el !
de a vágyakozásom sem fog eltünni azthiszem
élném az életet ha tudnám :) de :(
értékelném a házas véleményeket , Köszönöm !
na ezt sosem tenném !
a gyereknek anya meg apa kell, ódivatu vagyok :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!