Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Összejönnél-e olyan fiúval/zavarna-e ha a fiútok szeretne női ruhában lenni néha? Esetleg biszex lányok toleránsabbak ilyen szempontból? 24/F
Van rendszeresség a dologban, de nem csak és kizárólag arra izgul.
Beszólogató, személyeskedő bunkókra nem vagyok kíváncsi. Lehet jobb lenne ha nem lennének ilyen vágyaim, de vannak. Pont. Ez egyszer vagy elmúlik vagy nem, viszont elfojtani nem fogom, inkább elfogadom magam.
Kérlek, kort, nemet, szexuális beállítottságot írd oda a válaszod végére.
Androgün? Mert akkor ezer örömmel.
Kor, nem, szexuális beállítottság
Engem egyáltalán nem zavarna, sőt, még tetszene is. :) Hogy összejönnék-e vele az meg személyiség függő. Ha úgy összességében bejön a srác, akkor igen. :)
Semmi baj azzal, hogy ilyen vágyaid vannak, és nem is kell tőlük megválni. Felfoghatná végre a többi ember is, hogy nem minden fekete-fehér: a férfiak ugyanúgy bújhatnak női ruhába, ahogy a nők férfiba. Persze ez is csak egy vélemény. :)
17/L/Bi
engem zavarna annyira, hogy nem jönnék össze vele
ha csak barát, akkor lehet nem zavarna
Köszi a válaszokat, várok még! :)
Első, Te pontosan mit értesz androgün alatt, jelen esetben?
Nem jönnék össze egy pasival ha tudnám, hogy ilyen vágyai vannak, elég kiábrándító lenne.
19/L
hetero
Semmi gondom vele, ha valakinek ez bejön, de nekem fontos, hogy FÉRFI legyen mellettem,és férfiként tudjak ránézni és felnézni rá, tehát a válaszom nem!
28/N/hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!