Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Összejönnél-e olyan fiúval/zavarna-e ha a fiútok szeretne női ruhában lenni néha? Esetleg biszex lányok toleránsabbak ilyen szempontból? 24/F
Van rendszeresség a dologban, de nem csak és kizárólag arra izgul.
Beszólogató, személyeskedő bunkókra nem vagyok kíváncsi. Lehet jobb lenne ha nem lennének ilyen vágyaim, de vannak. Pont. Ez egyszer vagy elmúlik vagy nem, viszont elfojtani nem fogom, inkább elfogadom magam.
Kérlek, kort, nemet, szexuális beállítottságot írd oda a válaszod végére.
Akiket ez izgat srácok, Ti miért élvezitek ezt? Mi olyan izgató ebben? Mit éreztek, amikor a női cuccokban lehettek?
Semmi rossz szándék nincs a kérdésemben, félre ne értsétek, csak tényleg érdekelne. Lány vagyok, és nehezen tudom megérteni, hogy ebben mi lehet egy srácnak a különleges, stb., ezért érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok. :)
4 fal közt, utcán is egyaránt. Volt anno egy évfolyamtársam, aki fiú létére szintén nőként öltözködött (utcán, suliban, h otthon is-e azt nem tudom), gyakran hordott cicanadrágot, vagy feszülős csőfarmert, nyári melegben szinte mindig spagettipántos feszülős toppot, (h milyen bugyija volt azt nemtom :P), sminkelte is magát rendesen, ékszerekből is pakolt magára jó sokat, messziről tök úgy nézett ki mint egy lány (kicsit közelről is), de lényeg az h nem úgy öltözött, mintha éppen a pride-ra készülne. És nem is volt ízléstelen. Egy ilyen sráccal aki flitteres bikiniben grasszál már csak azért sem jönnék össze, mert és sem vagyok ilyen, és lányoknál sem jön be, ha pl. ujjnyi vastagságú műanyag kövek állnak ki a műkörméből. Elfogadom, csak sztem nem szép.
#16. voltam
Nem is biszex a lényeg, hanem butcher lányok, ők leszbikusak. De teljesen femminim pasikkal is összejönnek, míg a simma biszex lányok, meg sokkal kevésbé tolerálják az ilyen furcsa dolgokat mint a heterók. Nem is értem igazán, honnan jött neked, hogy a biszex lányok jobban tolerálják. Egy biszex lányak a lány/nő legyen nőies, a pasi férfias.
Aki szeret nő a legtoléeránsabb. A biszex lányok kevésbé toleránsak. Tudom szinte csak biszex lény szeretőeim vannak, és passzív fiúk. Ja és én mint biszex pasi is kevésbbé vagyok. Sőt nullára toleráns a feminim jegyekre fiúknál. Én is ilyen vagyok, lelombozó nekem egy feminim pasi, vagy egy masculin lány. A biszexek többsége mind a két oldalon ilyen.
Vagy olyan nőt inkább aki szeret. ;)
Eztrém példának írtam, hogy ha nincs érzelem, akkor ők fogadják el a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!