Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ciki?
Ciki hogy annyira nyomorult vagy, hogy ha már nem kell a pasi, bele mész azért, hogy megkapd a csajt.
Amúgy meg az mind megengedett a szexben, amire hajlandóak a felek.
Amire nem, azt jobb nem csinálni.
3. vagyok megint. Elég nagyképű és önző vagy úgy néz ki.
Nem vagyok benne biztos hogy neked 1 valakivel is jó dolog szexelni, nem hogy többel...
Szerintem a saját hozzáállásod a hiba.
Istenem de értelmesek vannak itt. Meleg semmiképp nem vagyok, de még biszex sem.. Nem szoptam le senkit, bekaptam, egy kicsit volt a számba, ennyi.
Lehet, hogy nagyképű vagyok, de akár hiszed akár nem, eddig engem még nem utasított vissza lány. És köszönöm, elég sokat szexelek, nem panaszkodok.
Én is voltam már hármasban többször. Egyszer hozzáértem egy pillanatra a másik srác zacsijához véletlenül - úgy húztam el a kezem mint a forró bogrács szélétől... Ez a heteto viselkedés. Kérdező te biszex vagy, de nem ez a ciki.
A ciki az, hogy a másik srác hagyta magát lepippantani, ergo ő is biszex – erre még azt mondja, hogy neki fordítva nem fér bele? Nyugodj meg Kérdező nem neked ciki hanem a másik srácnak. Te csak simán biszex vagy, de a másik még hazudik is magának.
8. Nem feltétlen hazudik magának. Van olyan, akinek a passzív szerep egyáltalán nem jön be, de az aktív igen.
Nem igazán az a baj, hogy bele ment egy ilyenbe. Hanem az, hogy hisztizik utólag ilyeneken.
Én nem értek a meleg témákhoz, hogy aktív meg passzív. Szóval érdekes itt most erről olvasgatni.
Ettől függetlenül én hagy döntsem már el, hogy heteronak tartom e magamat. Aki biszexuális, az az ő dolga. Én nem vágyok pasira, soha sem vágytam. Tehát nem lehetek biszex. Nem jókedvemben előre eltervezve csináltam, hogy de jó lesz, hanem spontán kértek meg rá. Továbbra sem vágyok ilyen dolgokra. És nem hisztizek, csak nagyon zavaró most perpill, hogy én csináltam neki és ő nem viszonozta. És szó sincs arról, hogy arra vágyok, hogy pasi csinálja, hanem egyszerűen az zavar, hogy ő nem viszonozta. Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!